Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Csak még egy kicsit öleljük egymást

Szerző: Babaszoba.hu

2020. június 4. | Frissítve: 2021. július 8.

Forrás: babaszoba.hu

Saraa Emiliee Instagram posztja sok édesanyának könnyeket csalt a szemébe. A kétgyermekes norvég anya kisebbik gyermekével összebújva látható képen, mellettük pedig a megható üzenet babától anyának.

Csak még egy kicsit öleljük egymást! (fotó: Getty Images)
Saraa Emiliee, híres norvég édesanya, akinek Instagram posztjait sokan kedvelik. A mostanit különösképpen, hiszen kisebbik gyermekével látható egy megható fotón, mellettük pedig egy néhány mondatban tömörített alapélmény fogalmazódik meg, olyan, amit minden édesanya átél. A hozzászólások és lájkok alapján sokakat megérintett Saraa Emiliee posztja.
Kedves mama,
Köszönöm, hogy te vagy a biztonsági zónám. Tudom, hogy szeretnél egyedül, kényelmesen aludni, de én csak melletted érzem magam biztonságban. Tudom, hogy jó lenne, ha egyedül is eljátszanék, de annyira szeretem, amikor együtt játszunk. Tudom, hogy azt szeretnéd, hogy hosszabban aludjak, de annyira félek, hogy olyankor nem vagy mellettem, hogy többször is ellenőriznem kell. Tudom, szeretnéd, hogy hagyjam abba a sírást, de tudod, én csak így tudom kifejezni, hogy szükségem van valamire, nekem még csak ez a nyelvem. Drága mama, ígérem gyorsan nagy leszek, és már nem lesz annyira szükségem rád. De addig is, remélem, hogy sokszor megöleljük egymást. Csak még egy kicsit.
(via)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések