Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Csak a sürgősségin dolgozó orvos tudta megnyugtatni a babát

Szerző: Jaksa Petra

2018. július 3.

Forrás: babaszoba.hu

Az új-zélandi éjszakás orvos vállán alvó kisbabáról készült fotó bejárta az internetet. Sokakat megérintett az orvos kedvessége, odaadó viselkedése, gesztusa.

"Nem minden hős visel köpenyt? - szokták mondani, és valóban, néha a legapróbb gesztus vagy segítség is a világot jelentheti valakinek. Nemrégiben egy új-zélandi orvos tett tanúbizonyságot erről, mikor megjelent egy fotó róla, amint az éjszaka közepén egy kórház sürgősségi osztályán ügyel, a vállán pedig egy édes baba szunyókál. 
Mike Haden, az új-zélandi Waikato Kórház klinikai ápoló specialistája osztotta meg a szívmelengető képet a Facebookon április 25-én (természetesen a baba édesanyjának engedélyével). A fotó alá pedig leírta, hogy a kisbaba az anyukájával érkezett a kórházba és már nagyon álmos volt, mivel azonban az édesanyának orvosi vizsgálatokra volt szüksége, nem tudta elaltatni. A sürgősségin dolgozó orvosok közül többen megpróbálták megnyugtatni az addigra már keservesen síró csecsemőt, de egyedül dr. Muir Wallace, sürgősségi konzultáns orvos járt sikerrel. Annak ellenére, hogy aznap ő ügyelt egyedül az osztályon, mégis ölbe vette az álmos kisbabát.
"Aznap tehát Wallace legalább egy órán keresztül multitaskingolt? - írta Mike a Facebook posztban. "Ez is csak egy példa azokra az apró kedvességekre, amik a színfalak mögött történnek és sokszor senki sem veszi észre őket.? A fotón látszik, ahogy a kimerült kisbaba békésen szendereg Wallace vállán. És ha mindez még nem volna elég szívmelengető, a kép azt a feliratot kapta, hogy "Néha az egyetlen dolog, amire szükséged van, az egy ölelés.?


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések