Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Bevásárlókocsival nevettette meg egy anya a babáját

Szerző: Babaszoba.hu

2021. szeptember 10.

Forrás: babaszoba.hu

Nem kell hozzá varázslatos helyszín, hogy egy kisfiú, vagy kislány elnevesse magát. Néha egészen banális helyszínek és szituációk bírják kacagásra a babákat. Videóbizonyítékunk is van rá.

Egy bútoráruház bevásárlókocsija is lehet elképesztően vicces hely. Ennek a kisbabának biztosan, akinek a nevetésétől mi is el vagyunk ájulva. A kis Broden Wiser a helyi Home Depot áruházban kacagott azon, hogy anyukája picit lök a bevásárlókocsin.
Emlékeztek a babátok első kacagására? Néhányan nem tudják felidézni, de vannak, akikben örökre nyomot hagy az első cuki nevetés. És olyan anya is akad, akinek az volt az egyik legfontosabb lecke az anyává válása során, hogy a nevetés egyáltalán nem tanult dolog, hanem belülről jön.
A legtöbb baba körülbelül 4 hónapos korára éri el a nevetés mérföldkövét, de ez akár előtte, vagy kicsivel utána is megtörténhet. Mint minden új készséget, ezt is gyakorolnia kell a gyermeknek, így ahogy egyre nagyobb lesz a baba, a nevetése úgy lesz mind erősebb.
Címlapi kép: Getty

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések