Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Bátor képet osztott meg az anyuka

Szerző: Babaszoba.hu

2016. június 27.

Forrás: babaszoba.hu

Christina Torino-Benton egyházi szertartása alatt szoptatta meg kilenc hónapos babáját.

A család barátai és a rokonok sem lepődtek meg túlzottan, Christina számos alkalommal ette már babáját előttük és az esküvői szertartást vezető lelkész sem esett pánikba, folytatta a ceremóniát.
Az anyuka nem vette észre, hogy az esküvői fotós lencsevégre kapta a pillanatot, csak miután elkészültek a képek látta meg a fotót. Annyira beleszeretett, hogy megosztotta nyilvánosan is, a bejegyzés pedig már több mint 7 700 lájkot kapott. A Daily Mailnek így nyilatkozott később a kanadai nő: - Legalább negyven fok volt a templomban, Gemmának pedig nagyon melege volt. A délutáni szunyókálást is kihagyta és elég nyűgös volt.
Nem cumisüvegből etetem és ahogy elkezdett sírni, egyszerűen képtelen voltam tovább az esküvőre figyelni - mondta. - Sokan gondolják, hogy nem volt szép az esküvő kellős közepén megetetnem, de szerintem ez egy igazán szép pillanata volt az életemnek és örülök, hogy Gemma is velem volt ott - folytatta Christina.
Bejegyzése alatt rengeteg komment érkezett, a büszke anyuka pedig nem győzött csodálkozni, mennyien megosztották és kedvelték. Akadt olyan Instagram felhasználó is, aki szerint ez a legszebb esküvői kép, mit valaha látott.
Persze az internet népe között akadt pár olyan is, aki bírálta a nőt tettéért, voltak olyan hangok is, akik pedig azon háborodtak fel, hogy előbb házasodnia kellett volna és csak utána szülnie. Christina sem gondolta volna, hogy a nyilvános szoptatás ennyi indulatot tud kiváltani az emberekből.
Férje, Danny viszont egy percig sem érezte, hogy bármi szégyellnivalója lenne az események miatt, feleségét és a szoptatás témáját is mindig támogatta.
(VIA)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések