Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Babával moziba?

Szerző: Babaszoba.hu

2012. szeptember 21.

Forrás: babaszoba.hu

Igen! Végre Magyarországon is elérhető ez a különleges program!

Amikor beköszönt a nyálkás rossz idő, a kismamák sokszor szorulnak a négy fal közé. Néha jólesne egy kis kikapcsolódás, valami egészen más, mint a hétköznapok. És persze az sem mellékes, hogy elérhető áron találjanak nekik való programot. Ebbe az űrbe talált bele jó érzékkel a Kino mozi új kezdeményezésével, a babás vetítésekkel. A lényeg, hogy minden csütörtökön egy év alatti babával is ellátogathatunk a vetítésekre, a filmek hangereje moderált lesz, lesz babakocsi-megőrzés, pelenkázóhely, bébiétel-melegítési lehetőség, félhomály.


A filmek kiválasztásánál is szem előtt tartják a babák igényeit, a vetítések eleve csökkentett hangerővel mennek, illetve kizárólag olyan alkotásokat tűznek műsorra, melyekben nincsenek erős hang- és fényeffektek, így nem ijesztik meg az apróságokat.

A vetítéseket csak egy év alatti gyermekkel lehet látogatni, és egy gyermekkel maximum két felnőtt érkezhet. A babás vetítés minden csütörtökön 11 órakor kezdődik. Csak a felnőtteknek kell jegyet váltani, amely 800 forintba kerül. A konkrét filmekről a mindenkori moziműsorból lehet tájékozódni. Első alkalommal, szeptember 20-án az Audrey Tautou főszereplésével készült Mosás, vágás, ámítás című vígjáték kerül sorra.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések