Baba

Babaápolási gyorstalpaló

Minden kisbabás szülő pontosan tudja, hogy a nap egyik legnagyobb közös élménye a fürdetés, ezért sem mindegy, hogy "mit vetünk be" az esti lubickolásnál.
2012. Augusztus 15.

Szerencsére megérkezett a gyermek- és bőrgyógyászatilag tesztelt AVON Baby termékcsalád a könnymentes babasamponnal és babafürdetővel, amelyek a szembe kerülve sem rontják el a hangulatot. A fürdőzést ráadásul több képességfejlesztő játékkal is feldobhatjuk. Például ha buborékokat fújunk, és hagyjuk, hogy kisbabánk kipukkassza, hatékonyan fejleszthetjük finommotoros mozgását.

Bőrápolás

Gyermekünk bőrét a száraz levegő, az erős vagy fagyos szél is kiszáríthatja, hogy a dörzsölődésről már ne is beszéljünk. Az AVON Baby bőrnyugtató babaolajnak hála azonban hatékonyan hidratálhatjátok a csöppség bőrét. Egy-egy ilyen alkalom ráadásul kiváló lehetőség egy alapos masszírozásra is, ami hatékonyan stimulálja, ugyanakkor meg is nyugtatja a kicsi idegrendszerét, továbbá edzi és felfrissíti a fejlődő kisbabákat. De még a kínzó gázoktól is megszabadíthatja. Akit alaposabban érdekel a téma, az elmélyülhet a tradicionális indiai babamasszázs rejtelmeiben is.

Babaápolási gyorstalpaló

Pelenkázás

Párunk egyik legnagyobb rémálma könnyedén az egyik legnagyobb mókává válhat. Ha ugyanis játszunk a csöppséggel, míg tisztába tesszük, azzal fokozhatjuk a szellemi fejlődését. A pelenka hatására jelentkező kiütések és irritáció elkerülésére pedig ott van az A- és B-vitamint tartalmazó AVON Baby pelenkakiütések elleni krém cink-oxiddal, illetve az AVON Baby törlőkendő, amely a mindennapi használat során is hűséges és kíméletes segítőtárs lehet.

Gyermekbarát összetevők

A kisbabák bőre különösen érzékeny, épp ezért az AVON Baby termékek hipoallergének, nem tartalmaznak se parabent se színezéket, miközben aloe vera és kamillakivonattal csökkentik az esetleges gyulladásokat és nyugtatják a kicsit. Antioxidáns és E-vitamin tartalmuk pedig segítenek a baba egészségének megőrzésében, ráadásul már 6 hónapos kortól alkalmazhatók. Ha pedig praktikus kiegészítőket szeretnénk, azt is megtaláljuk a kollekcióban, a kismamatáskától és kapucnis törülközőtől kezdve a babapelenkázóig és babaápolási szettig.

Bővebb információért katt!