Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Baba a MÉRLEG jegyében(IX. 23. - X. 23.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2018. október 4.

Forrás: Kismama magazin

Kedvességével, bájos egyéniségével könnyedén elbűvöli környezetét, és általában gyorsan meg is tanulja, hogyan használhatja ezt céljainak eléréséhez.

Mérleg baba


Ha az egyik szülőnél nem ér el eredményt, akkor a másikat vagy a nagyszülőket veszi ostrom alá, épp ezért esetében különösen fontos, hogy a családban élő felnőttek igyekezzenek őt egységes elvek szerint nevelgetni.
A kis Mérleg szellemileg nyitott, kíváncsi, ugyanakkor kissé kényelmes is, a tanuláshoz az átlagosnál több biztatást, nógatást igényelhet. Önbizalmát és tettvágyát növelheti, ha rendszeresen kap pozitív visszajelzést teljesítményeivel kapcsolatban. Fogékony a szépség, a művészetek iránt - ha mód van rá, lehetőséget kell teremteni ahhoz, hogy e téren is sokoldalúan kipróbálhassa magát.
A Mérleg-szülött általában kerüli a nyílt állásfoglalást, ezért ajánlatos kicsi korától kezdve bizonyos döntéslehetőségeket adni neki, valamint finoman arra ösztönözni, hogy véleményét merje megfogalmazni és kimondani.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A Caddy Maxi lehet a nagycsaládosok nagy kedvence (X)

A Volkswagen Caddy az első 25 évében teherautóként vált népszerűvé, majd 2004 után személyautóként is folytatta sikertörténetét, számos nagycsaládos örömére.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések