Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Baba a MÉRLEG jegyében(IX. 23. - X. 23.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2018. október 4.

Forrás: Kismama magazin

Kedvességével, bájos egyéniségével könnyedén elbűvöli környezetét, és általában gyorsan meg is tanulja, hogyan használhatja ezt céljainak eléréséhez.

Mérleg baba


Ha az egyik szülőnél nem ér el eredményt, akkor a másikat vagy a nagyszülőket veszi ostrom alá, épp ezért esetében különösen fontos, hogy a családban élő felnőttek igyekezzenek őt egységes elvek szerint nevelgetni.
A kis Mérleg szellemileg nyitott, kíváncsi, ugyanakkor kissé kényelmes is, a tanuláshoz az átlagosnál több biztatást, nógatást igényelhet. Önbizalmát és tettvágyát növelheti, ha rendszeresen kap pozitív visszajelzést teljesítményeivel kapcsolatban. Fogékony a szépség, a művészetek iránt - ha mód van rá, lehetőséget kell teremteni ahhoz, hogy e téren is sokoldalúan kipróbálhassa magát.
A Mérleg-szülött általában kerüli a nyílt állásfoglalást, ezért ajánlatos kicsi korától kezdve bizonyos döntéslehetőségeket adni neki, valamint finoman arra ösztönözni, hogy véleményét merje megfogalmazni és kimondani.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Az új JOHNSON'S ® kívül-belül megújultunk (X)

Immáron 125 éve az a JOHNSON'S ® küldetése, hogy a világ leggyengédebb babaápolási termékeit hozza létre. Termékeket, amelyek annyira kíméletesek, hogy minden életkorban, minden korosztálynak ideálisak.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések