Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az új pelus azt is jelzi, hogy mennyi fér még bele

Címkék:

peluspelenka

Szerző: Babaszoba.hu

2016. május 5.

Forrás: babaszoba.hu

A kényeztetésnek és gondoskodásnak egyik formája, hogy olyan pelenkát adunk a babánkra, ami nagyon puha, ráadásul tökéletesen elvezeti a vizeletet.

Nem mindegy, milyen pelust adunk a gyerekre


Sok anyukának hasznos infó lehet, hogy az egyik legnépszerűbb hazai pelenka márka, a Pampers új pelenka típussal rukkolt elő, ami sokkal puhább, mint az eddigi verziók. Megfogtuk, tapogattuk - valóban puha és szokatlanul selymes a kicsi bőrével érintkező rész, beleértve a gumírozott, combnál lévő felületet is.
A Pampers Premium Care nevet viselő pelusban nedvességfelszívó csatornácskák futnak, amelyek látványosan elvezetik a folyadékot úgy, hogy egyenletesen oszlik el a vizelet a pelenkában. Ez azért szuper innováció, mert így nem keletkezik a babán egy lábak között összeálló, hurcolandó "labda", ha kezd megtelni a bugyor. A vizelet egyenletesen oszlik el, így a pelus megtartja eredeti formáját.

Normál kontra nedvszívócsatornás pelenka


Szülői szemmel a nedvességjelző csíkok is igen érdekesek: a csík elszíneződéssel jelzi (fut felfele), hogy mennyire van tele a pelus. Praktikus ötlet. Különösen az apukáknak lehet nagy ajándék a csík: mert így egyértelmű jelzést kapnak arról, hogy mikor érkezik el a pelenkacsere ideje. (Az anyukák sok esetben páratlan intuícióval megáldva ösztönösen ütemezik a pelenkacserét.)

A tesztek szerint a pelenka kapacitása 12 óráig is biztosítja a szárazságot, tehát a hosszú éjszakák alkalmával is bevethető.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések