Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az új JOHNSON'S ® kívül-belül megújultunk (X)

Címkék:

babaápolás

Szerző: Babaszoba.hu

2019. május 13.

Forrás: babaszoba.hu

Immáron 125 éve az a JOHNSON'S ® küldetése, hogy a világ leggyengédebb babaápolási termékeit hozza létre. Termékeket, amelyek annyira kíméletesek, hogy minden életkorban, minden korosztálynak ideálisak.

Elköteleztük magunkat a babaápolás mellett. Kutatóink folyamatosan tanulmányozzák a babák bőrápolási igényeit. Összegyúrtuk a legfrissebb klinikai kutatásainkat a babák iránti szeretetünkkel és megújítottuk termékeinket, hogy megfeleljenek a legszigorúbb hatósági előírásoknak világszerte vagy akár túl is teljesítsék azokat.
Az ÚJ JOHNSON'S® babaápolási termékek
minden szempontból megújultak,
50%-kal* kevesebb bennük az összetevő, és
nem tartalmaznak parabéneket, szulfátokat és ftalátokat.
A JOHNSON'S® meghallgatta a szülőket a világ különböző tájairól és minden szempontból megújította a formulákat. Kizárólag kiváló minőségű, a babák számára gyengéd összetevőket használunk, ezért több mint 400, a Best for Baby™ vállalati standardnak nem megfelelő összetevő használatát vetettük el, és a korábban használt összetevők mennyiségét 50%*-kal csökkentettük. Termékeink az új formuláknak köszönhetően sokkal egyszerűbbek, gyengédebbek lettek. Emellett úgy alakítottuk ki az új csomagolást, hogy kényelmesebbé tegyék a használatot, hisz finomabb, könnyebben megfogható palackokat alkottunk egy-kezes pumpával, aminek köszönhetően a babagondozás közben a szülő még magabiztosabb lehet.

A gyengédség új generációja

Termékeink már korábban sem tartalmaztak parabéneket és ftalátokat. De az összetevők közül most kivontuk a szulfátokat és a színezékeket** is. Emellett több természetes eredetű olajat használunk, mint például kókuszolajat és gyapotmagolajat a hajkondícionálókban és babaápolókban.
A JOHNSON'S® termékek illatosak - az illat ösztönözheti a baba érzékeinek fejlődését, csökkentheti az újszülött stressz szintjét, csillapíthatja sírását, segítheti az elalvását, emellett erősítheti az anya és a baba közötti kötődést. A JOHNSON'S® illatanyagok szigorúan teszteltek és biztonságosak, mentesek a jelenleg ismeretes allergénektől***, követik a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség (IFRA) szigorú előírásait, így a szülők megbízhatnak a címkén szereplő összetevőkben.
Látjuk, hogy sok szülő akar kizárólag természetes készítményeket használni gyermeke ápolásakor. Szülőként mi is egyetértünk velük, de nem minden természetes eredetű összetevő biztonságos a baba számára. A természetességnél fontosabbnak tartjuk a biztonságot. Körültekintően választjuk az összetevőket, hogy biztosítsuk, hogy a termékeink gyengédek, biztonságosak és kíméletesek legyenek a baba fejlődésben lévő bőréhez és szemeihez.
Az új JOHNSON'S® termékekkel bemutatunk egy korosztályi ajánlást, ami segíti a szülőket, hogy könnyedén eligazodjanak a négy korcsoport között. Minden új termékünk úgy lett fejlesztve, hogy illeszkedjen valamelyik korcsoporthoz: legyen az az újszülött az élet első napjától, az aktív baba 6 hónapos kor után vagy a 18 hónapos kor feletti kisgyermek, és persze ne feledkezzünk meg a klasszikus, ikonikus JOHNSON'S® termékekről sem. Mivel tudtuk, hogy számos ?régi? termékünket nagyon sokan szeretik, tudósokkal, bőrgyógyászokkal, gyermekorvosokkal és sok ezer anyával dolgoztunk együtt fáradhatatlanul, hogy végül az új termékeink biztosan megfeleljenek a szülők kívánalmainak, igényeinek. Ezen klasszikus termékeink újra formulázása során szem előtt tartottuk, hogy az összes nem kívánatos összetevőt eltávolítsuk, de a termék ugyanolyan hatékony legyen és megmaradjon az ikonikus illat, amit a szülők világszerte a babaillattal azonosítanak.
Tudjuk, hogy a színek fontos szerepet játszanak a baba fejlődésében, de rájöttünk arra, hogy a baba bőrápolásához nem szükségesek. Nem azért vontuk ki a színezéket termékeinkből, mert azok nem voltak biztonságosak, hanem azért, mert mostantól minden egyes a termékeink előállításához felhasznált összetevőnek lennie kell valamilyen egyértelmű előnyének a baba számára.  A termékek színezéke helyett színkódokkal jelöltük a palackokat a könnyebb megkülönböztethetőségért vásárláskor.
Mert minden a gyengédséggel kezdődik
 
* a globális termékportfólió reformuláció alapján
**kivétel a mézes babaszappan
***Az Európai Bizottság a fogyasztók biztonságával foglalkozó tudományos bizottsága (FBTB által megállapított határérték alatt)
 

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések