Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az óceánban szült egy nő

Szerző: Babaszoba.hu

2022. június 13.

Forrás: babaszoba.hu

Az eset megosztotta az embereket, voltak, akik csodálatosnak találták a szülésről készült videót, míg mások kiakadtak.

A 37 éves Josy Peukert úgy döntött, hogy az óceán partján szüli meg a gyermekét, így, amikor érezni kezdte a szülési fájdalmakat, a többi gyereküket egy barátjukre bízták, és a megfelelő eszközökkel felszerelkezve, a férjével elindultak a nicaraguai Paya Majagual partjához.
Kép:  JGI/Tom Grill/Getty Images
Az asszony végül a homokban térdelve a hullámok között vajúdott, majd szült. Azt mondja az összehúzódások felvették a hullámzás ritmusát, hatalmas áramlást, szabadságot és könnyedséget érzett.
A nőnek 4 gyereke van, mint elmondta, az elsőt kórházban szülte, ami traumatikus élmény volt számára, a másik kettőt otthon, de ott is feszélyezve érezte magát, ezért választotta most a szabad szülést, és nagyon örül, hogy így tett.
Az eseményről egy videó is készült, amit az Instagramon is megosztott. A poszthoz felháborodott és aggódó kommentek is érkeztek. Sokan úgy gondolják, hogy a baba nem volt biztonságban, mert a szülés nem volt higiénikus, és meg is fázhatott volna a hideg víz miatt.
Josy ezt nem így gondolja, úgy érzi, hogy alaposan felkészült és tanulmányozta a témát és szerinte a babának is így tette a legjobbat.
Forrás: Mirror

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések