Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az iskolában szülte meg a kisbabáját egy tanárnő

Szerző: Babaszoba.hu

2019. szeptember 11. | Frissítve: 2022. március 21.

Forrás: babaszoba.hu

Érdekes módon indult az iskolai év egy tanárnőnek, aki eredetileg szeptember 17-re volt kiírva a babájával. Azonban a baba korábban érkezett, szeptember 3-án, és az édesanya az iskolában, pontosabban az épület előtt szülte meg a gyermekét.

Az iskolában szülte meg a kisbabáját a tanárnő
Lindsay Agbalokwu colorado-i tanárnő kora reggel tapasztalt görcsöket, de ezeket tévesen Braxton Hicks féle, hamis összehúzódásoknak ítélte, nem pedig a szülést jelző fájdalomnak. Így a szokott módon elindult dolgozni az iskolába, ahol 6. osztályosokat oktat, azonban ahogy elmondta, a fájdalma 0-ról 100-as fokozatra ugrott a tanteremben. A tanárnő megkérte egy kollégáját, hogy helyettesítse a tanórán, majd tájékoztatta az igazgatót és a dékánt is az állapotáról. A kollégái elkezdtek vitatkozni, hogy kihívják-e a mentőket, mire a tanárnő bejelentette, hogy mindenképpen tárcsázzák a 911-et, mert érkezik a baba.
Amíg a 911 diszpécserével beszéltek, a hölgy kapott egy hálózsákot, majd a diszpécser az igazgatót koordinálta telefonon, hogyan vezetheti le a szülést. - Akkora fájdalmat éreztem, hogy nem tudtam azzal foglalkozni, hogy ezek az emberek a főnökeim, végül is mindketten szülők. Ők voltak az én támogatóim ebben a helyzetben - mondta el Agbalokwu.
Szerencsére hamarosan megérkezett a segítség a helyszínre, és a sürgősségiek gyorsan a hölgy segítségére siettek. A baba  - egy Zara nevű kislány - közvetlenül a kórházba szállítás előtt született meg.
(Az eset még 2019-ben történt)
(Forrás: nypost.com)
Kapcsolódó írásaink:
 

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések