Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az év Fisher-Price játéka - Megvan a toplistaEzek a legnépszerűbb Fisher-Price játékok

Szerző: Babaszoba.hu

2018. december 11.

Forrás: babaszoba.hu

Kevés olyan babás, kisgyerekes család van, ahol nem lapul legalább egy Fisher-Price játék a polcon. Kíváncsiak voltunk a sok-sok játékból melyek az igazi közönségkedvencek. Itt a toplista.

A november 28. és december 6. között zajló szavazásos játékban összesen 30 játékra lehetett voksolni, egyszerre több játékot is lehetett választani. A két fő szempont a szórakoztatás és a hasznosság volt. Lássuk a kialakult közönségkedvenc toplistát:

1. Intelligens asztalka (kétnyelvű)

Az asztalka minden sarkán felfedeznivaló várja a babát. Dalok, szavak, interaktív, kihajtható részek. Ennél a játéknál is vannak intelligens fokozatok: 1. szint: Felfedezés - első szavak és hangok. 2. szint: Bátorítás szint - kérdésekkel és egyszerű utasításokkal ösztönzi a babát. 3. szint: Szerepjáték - képzelőerőt fejlesztő játék fokozat.

2. Daloló mesekönyv

Dalok, mondókák csalhatók elő a lapozgatásával. Megtanítja az első szavakat, betűket, számokat, formákat.

3. Tanuló kutyus - ÚJ

A gyermek érintésére dalocskákkal és szavakkal válaszol, így több mint 100 szóval ismerteti meg a picit, többek között a testrészekkel, színekkel, formákkal is. Az intelligens fokozatok által sok évig hű ás szórakoztató társa lehet a gyereknek.
A TOP10-es lista további játékai:
Köszönjük mindenkinek a szavazatokat! Három szerencsés a következő ajándékok egyikét nyerte: BeatBo robot, BeatBo vonat, Tanuló kutyus. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítettük. Amennyiben te is szavaztál, ellenőrizd a postafiókodat!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések