Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az egyik babát elveszítették - adta hírül Cristiano Ronaldo

Szerző: Babaszoba.hu

2022. április 19.

Forrás: 444.hu

Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő átélhet - írja a portugál focista és barátnője az Instagramon.

Meghalt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia (kép: Getty Images)
Tavaly ősz óta tudni lehetett, hogy Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez ikreket várnak, most azonban szomorú hírt osztott meg a focista és párja. Georgina Rodriguez ikreknek adott életet, az egyik újszülött azonban meghalt - ezt jelentették be a focista Instragram-oldalán.
"A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő átélhet"- írja a pár a bejegyzésben. Azt is írják, hogy csak a kislányuk születése ad most nekik valamennyi erőt és reményt. A bejegyzésben megköszönik az orvosoknak és ápolóknak a szakértő segítséget, és azt írják, magányra van szükségük a tragédia feldolgozásához. "Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk" - zárják a bejegyzést.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A Manchester United portugál sztárjának és spanyol modell barátnőjének 2017-ben született egy kislánya, a focistának korábbi kapcsolataiból pedig három gyermeke, két fia és egy lánya született.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Ilyen még nem volt! Fotelből tisztítom a levegőt

Ahogy a legtöbb gyerekes családban, úgy nálunk sincs nyugta sosem a mosógépnek, a főzőlap és mikrohullámú sütő naponta többször is dolgozik. Ráadásul szellőztetek fűtésszezonban is. Hogy miért gond ez? Elmondom.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések