Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Autópályán született, végül erről kapta a nevét

Szerző: Babaszoba.hu

2019. január 4.

Forrás: babaszoba.hu

Szokatlan körülmények között hozta világra négy kilós gyermekét egy asszony. A szülésben a 36 éves nő férje és az MTA egyik tisztje segítették.

Karácsony másnapján indult útnak egy kisbusszal a pár, ám a kicsi úgy döntött, nem várja meg, hogy szülei beérjenek a kórházba. Ivan, az apa látva a dolgok előre haladott állapotát, félrehúzódott a Long Island-i autópályán, egy alagút (Queens Midtown Tunnel) bejáratánál, majd kipattant a kisbuszból, és kétségbeesetten segítséget kért az MTA-tól (Metropolitan Transportation Authority). Harry Persad hadnagy sietett a segítségükre, akinek szerencsére egészségügyi tapasztalata is van.
A kislány a születést követően nem sírt fel, nem csoda hát, hogy a szülők nagyon megijedtek. Miután a hadnagy tanácsára a kicsi orrát és száját kitisztították, helyre állt a légzése. A nagy ijedtség után végül sikeresen eljutottak a Bellevue Kórházba, ahol meg is látogatta az MTA tisztje a kis jövevényt és szüleit.
Kép forrása: a Bellevue Hospital Twitter oldala
Habár már volt egy név a szülők fejében (az Aurora), az óriási izgalom hatására gyermeküket a szokatlan születési hely után nevezték el, hogy emléket állítsanak a különös eseménynek - így lett a kislány neve Alie. (Long Island Expressway - L.I.E. - Alie) "Egy kis csoda..., egy jó nagy csoda" - nyugtázta lelkesen az eseményeket az édesapa, Ivan Albarracin a New York Postnak adott interjúban.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések