Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Apró lábak, nagy kalandok - biztonságosan és egészségesen (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2015. február 23.

Forrás: babaszoba.hu

A szülők célja, hogy a totyogókra és gyermekekre kényelmes, biztonságos cipőt adhassanak. A tökéletes tervezés és a korszerű technológia a gyártók feladata, az örömteli használat pedig a világ apró felfedezőire vár.

Miben érdemes nekivágni a nagy kalandnak? A cipő a legfontosabb - sokszor halljuk ezt mindannyian nagymamáktól, anyukáktól, családtagoktól egész pici korunk óta. A cipő - amiből a legjobbat kell venni. Mert abban vagyunk egész nap, mert a teljes testünk egészsége ettől (is) függ, mert ha kényelmes és jól szolgál minket, akkor minden másra tudunk figyelni a világban. Különösen igaz ez a kisgyerekeknél, akik rengeteget mozognak, millió dolgot kell még felfedezniük és persze mindeközben a legfontosabb dolog, hogy egészségesen fejlődjenek.
Amikor egy, a körülötte lévő világot felfedező kisgyereket figyelünk, azon túl, hogy belefeledkezünk vele együtt a dolgok nagyszerűségébe, az is mindig eszünkbe jut, hogy az ő egészsége, komfort érzete az elsődleges szempont számunkra. Így gondolkodnak a D.D.Step cipők tervezői is. A szakemberek arra törekednek, hogy anatómiailag helyes, kényelmes cipőket hozzanak létre, amelyekben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek önfeledten játszhatnak.Így játszanak a nagyok, ha a kicsik cipőjéről van szó

A szándékhoz, a pontos tervekhez megfelelő technológiára is szükség van. A D.D.Step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Régi és új - ami egyszerre használja fel a cipőkészítéshez kapcsolódó klasszikus tudást a modern kor adta lehetőségekkel. A cipők többségét 3D varrástechnológiával készítik, ami a gyakorlatban azt jelent, hogy minimálisra csökkentik a ragasztó, vagyis a vegyi anyagok használatát. A kicsi lábakra készülő D.D.Step cipők talpai természetes gumiból készülnek, így nem csak tartósak, de ellenállóak is lesznek, ami fontos szempont a gyermekek biztonságos mozgásának biztosításához. Ahogy azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a lábbelik könnyűek és rugalmasak legyenek - így a kíváncsi gyermeklábak szabadon és könnyedén futkározhatnak, trappolhatnak, kereshetnek, találhatnak.

A kényelmet, biztonságot, higiéniát és tartósságot szolgálja az is, hogy a gyártók bőrcipőket készítenek nem feledkezve meg a lábujjak megerősített védelméről. Nem csak a cipő felsőrésze, de a belső bélés és a talpbetét is bőrből készül, hiszen nagyon fontos, hogy a gyerekek bőre csak természetes anyagokkal érintkezzen. Mindezek mellett a formázott merevítő tökéletes tartást és a hosszan tartó megerősítést jelent a cipő kérgénél. A gyermekeknek választott termékekkel, így a cipőkkel kapcsolatban is a legfontosabb szempont, hogy a kicsiket szolgálja. De egy tökéletesen megtervezett termék esetén is ezt csak akkor mondhatjuk el, hogy a gyártók a gyerekek jövőjének játszóterét, a környezetet sem hagyják figyelmen kívül.

A D.D.Step cipők minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetnek a káros anyagtól mentes kivitelezésre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagok kizárására a gyártás során. Emellett a termékeket 100 százalékban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagolják, így is figyelve a környezet és az erdők védelmére.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések