Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Anyák mesélnek arról, milyen volt maszkban szülniük

Szerző: Babaszoba.hu

2020. július 11.

Forrás: babaszoba.hu

Sokan az Egyesület Államokban sem tartják be a maszkviselés szabályait, habár a tengerentúlon még nem igazán mutat lassulást a járvány mértéke. Vajon ők mit szólnának ahhoz, ha 33 órát vajúdva kéne maszkban tölteniük.

(fotó: Melissa Fairbanks /Insta)
Például Kristen Theriault osztotta meg tapasztalatait, ő azaz az anya, aki konkrétan 33 órát töltött maszkban a szülése alatt.

Vagy Sarah Richard és Melissa Fairbanks, akik két napot töltöttek a kórházban, majd megszületett kislányuk.

"Egész idő alatt maszkot kellett viselnem, és a feleségemnek is a vajúdása alatt. A lányunk a 41. hétre született, két nappal korábban, mint ahogy a szülés beindítása tervezve volt. A feleségemnek, Sarah-nak Covid-tesztet kellett elvégeztetnie, hogy bizonyosan negatív-e - mesélte Fairbanks a mother.ly-nek.
Csak a kitolási szak 3,5 órán tart tartott. A negatív teszt miatt megengedték neki, hogy a kitolás végén levegye a maszkot. Annyira kimerült volt, hogy szüksége volt arra, hogy maszk nélkül tudjunk levegőt venni." Miután kislányuk megszületett, ismét mindkettőjüknek hordani kellett a maszkot, kivéve akkor, ha ettek.

Shazma Palliagath pedig azt mondta, a mother.ly-nek, hogy nagy csalódás számára az, hogy bár ő mindent megtesz a járvány lassításának érdekében, még a szülése alatt is maszkot viselt, másoknak azonban még az is nehézséget okoz, hogy 10 percig felvegyék a maszkjukat, amíg vásárolnak.

(via)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések