Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Anya, egyél te is! - Szoptatás közben etette anyukáját egy baba

Szerző: B.G.- babaszoba.hu

2019. január 16. | Frissítve: 2021. október 6.

Forrás: babaszoba.hu

Nagyot futott a közösségi médiában egy videó, amelyben egy kisfiú megeteti a mamáját, miközben az anya szoptatja őt. Igazi win-win helyzet.

Sült krumplival eteti a mamáját szoptatás közben (fotó: moms.com)
Amikor Zachary Goodwin még csak egy éves volt, ösztönösen tudta, hogy ahhoz, hogy ő jól lakjon, az édesanyjának is ennie kell. Miközben a mamája szoptatta, ő sültkrumplival etette.
Bár a videó évekkel ezelőtt készült, nem régiben posztolta az anya, majd a Breastfeeding Mama Talk Facebook oldala is átvette. A videót több millióan nézték meg.
"A Los Reyes-en egy népszerű mexikói étterem voltunk, az otthonuk közelében. Nem csinált a kisfiam előtte ilyesmit és azóta sem igazán. Megdöbbentő és édes volt, és így, hogy már évek teltek el azóta, még inkább annak tartom, ha visszatekintek rá" - mondta Paula Goodwin a Good Morning America-nak.
Goodwin azt is elmondta, örül annak, hogy ezt az édes pillanatot megörökítették és reméli, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy a szoptatást normális állapotnak tekintsük.

"Örülök, hogy ezt a pillanatot felvettük, nagyon szeretetteljes és egyben vicces is - mondta Goodwin. "Emlékeztetnünk és támogatnunk kell minden anyukát, hogy úgy nevelje a gyermekét, ahogy nekik az a legjobb."
A videó ezen a linken látható.
(Cikk forrása: abcnews.go.com)
Kapcsolódó cikkeink szoptatás témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések