Baba

Aktuális újdonságok babáknak és mamáknak

Összegyűjtöttük az elmúlt időszak legérdekesebb újdonságait!
2012. Augusztus 02.

Korcsolyázni negyven fokban?

Igen! 2012. július 5-én nyári jégpályát avattak Zalakaros legnagyobb családbarát szállodájában, a Hotel Karos Spában. A Summerice fantázianévvel ellátott nyári jégpálya amerikai találmány, amelyet eredetileg sportcélokra fejlesztettek ki, és a mai napig folyamatosan tesztelnek, fejlesztenek.Az ötletes játék kiváló mozgási lehetőséget nyújt a kicsit pihenősebb nyaralásokon is. Ezt biztos, hogy emlegetni fogják a gyerekek!

Mamaszépség

Ahogy gömbölyödik a pocak, egyre nehezebb elvégezni a szokásos rutinokat.Több gyerek mellől meg már kozmetikushoz szaladgálni sem olyan egyszerű. A Gillette legújabb borotvája a lehető legkönnyebben irányítható, és az érzékeny bőrűeknek speciális megoldást kínál. A Venus ProSkin Sensitive borotvát érzékeny bőrű nőknek tervezték. Az öt penge és a speciális krémezőcsík segítségével selymes simaságot érhetünk el, irritáció nélkül. A borotva segít megvédeni az érzékeny bőrt, és egyúttal csökken a borotválás közben tapasztalt kellemetlen érzés.

Aktuális újdonságok babáknak és mamáknak

Nagymamaegészség

Egy jó nagyi pótolhatatlan! Ő süti a legfinomabb palacsintát, ha kell, oviba megy, ha kell, orrot töröl, ha kell, megfőz egy jó ebédet, és puszijutalmára nagyon büszke.Vigyázzunk a nagyikra és az arany szívükre!Új svéd kutatási eredmények támasztják alá, hogy a szerves szelén és a koenzim Q10 jó hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre.

Szuperanyu akcióban

Egy anyuka táskája igazi túlélőpakk. Van benne gumikacsa, egy teljes napi élelem, több váltás ruha (hideg-meleg egyaránt) és egy sürgősségi osztály alapfelszerelése.A tökéletes túlélőcsomagban mostantól helyet kaphat ez a kis praktikus flakonban szállítható sebkezelő gél. A Prontosan sebgél a legkisebb női táskában is könnyedén elfér, így a használatra kész, színtelen gélt bármikor használhatjuk.A sebgélt egyszerűen csak közvetlenül a sebbe kell nyomni, még érzékeny, irritált bőr esetén is használható. Sőt, a gél még leégés esetén is azonnali segítséget nyújt – első- és másodfokú égési sérülésekre is alkalmazható.

Aktuális újdonságok babáknak és mamáknak

Győzd le a szorongást mesével!

Egészen egyedülálló cédé készült gyerekeknek! Az nem meglepetés, hogy a meséknek varázserejük van, de egészen célirányosan is tudnak segíteni egy-egy probléma, így például a szeparációs szorongás oldásában.A Mesetandem egy tematikus meseválogatás, mely a gyerekeknél gyakran megjelenő szeparációs szorongás oldásában ad hathatós segítséget. A cédé alkotói dr. Lengyel Boglárka gyerekgyógyász és Rónai Róbert gyerekjóga-oktató, akik saját munkájukban már régóta felhasználják a meséket. A válogatásában Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta nyújtott segítséget.

Kényeztetés babáknak

Itt az AVON legújabb termékcsaládja babáknak! A kisbabák bőre rendkívül érzékeny, hajlamos a kiszáradásra, ezért elengedhetetlen, hogy különleges ápolásban részesítsd gyermeked. Az AVON Baby termékeket kifejezetten a babák igényeinek megfelelően fejlesztették ki. A termékek bőrgyógyászatilag és gyermekgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem tartalmaznak parabént és színezőanyagot, így kíméletesen ápolják az érzékeny bőrt. Az AVON Baby aloé verával és kamillával gazdagított termékei puha és üde bőrt biztosítanak.

Aktuális újdonságok babáknak és mamáknak