Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A spirál is "hibázhat" - Az újszülött kezében a bizonyíték!

Szerző: Pataki Gabriella

2017. május 10.

Forrás: babaszoba.hu

Döbbenetes kép látott napvilágot az interneten. A fotón egy újszülött látható, aki nem mást, mint egy spirált szorongat a kezében néhány perccel születése után. Nézd csak!

Spirál használata mellett fogant a kisbaba


Amikor felnő a kicsi Dexter, valószínűleg kissé kínos lesz számára, ha rájön, hogyan is született.
Dexter Tyler 2017. április 27-én látta meg a napvilágot. Nem is akármilyen körülmények között. Édesanyja, Lucy Hellein a Facebook-on osztotta meg a nagyvilággal kisfia születését, és születési körülményeit. A kicsi ugyanis spirál használata mellett fogant, ráadásul a spirált születésekor a placentában találták meg az orvosok - írja a the BUMP.

Dexter Tyler

Minden kisbaba egy áldás, ezt Lucy Hellein-nél jobban talán senki sem tudja. Bár a spirál az egyik legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszer, tudni kell, hogy nem nyújt 100%-os védelmet. A teherbeesés esélye spirál használatával rendkívül alacsony, 1% alatti, de Dexter rá az élő bizonyíték, hogy ez az alacsony kockázat is kockázat. Mi mindenesetre gratulálunk a kis Dexterhez!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések