Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A legimádnivalóbb tükrös babajátékTermékteszt

Szerző: Kókány-Tar Hajnalka

2018. augusztus 22.

Forrás: babaszoba.hu

Kár szépíteni: a majmos, színes, sípolós, lapozgatható, gyűrögethető tükrös játék teljesen rabul ejtette a kicsit. Beszél hozzá, kúszik érte, kacag neki. Szerelem a négyzeten.

A legimádnivalóbb tükrös babajáték
A Fisher Price majmos tükre egy összezárható játék, ami úgy lapozható, akár egy könyv. Az egyik "oldalán" színes állatok találhatók, amelyek felkeltik a gyerekek figyelmét, hosszasan tudják őket tanulmányozni. A másik "oldalán" pedig egy tükör, illetve egy lila kismajom van, amely még sípol is. Szerintem inkább a játszószőnyegen, ágyban, vagy pihenőszékben lehet a gyerekekkel használni a játékot.
A majmos tükör egyértelműen rengeteg érzékszervét stimulálja a gyerekeknek, hiszen nézegethető, lapozható, gyűrögethető anyagból készült, illetve hozzá van applikálva még egy csörgő papagáj (ugyanúgy gyűrhető anyagból), valamint egy műanyag karikán műanyag banánok is lógnak.

A majmos tükör használható a babánál hasonfekvésben, hiszen tudja magát nézegetni a tükörben, beszélgethet a majommal, megpróbálhatja elérni a rajta lógó kispapagájt, illetve banánokat. Használhatjuk ezen kívül ülő helyzetben is, így lehet lapozgatni a kicsiknek és mesélni közben, ezzel hosszú-hosszú percekre lekötve a figyelmét.

Használd a baba fejlődése kalkulátorunkat, hogy nyomon tudd követni kisbabád fejlődését!

A kisfiam egész egyszerűen imádja a majmos tükröt. Hasonfekvésben állandóan nézegeti, "beszél" a majomhoz, gügyög neki, hangosan kacarászik, teljesen el van tőle varázsolva. Ha kicsit távolabb helyezem tőle, akkor addig mocorog a játszószőnyegen, míg a keze ügyébe nem kerül, és bele nem tud kapaszkodni a műanyag játékokba. Nem csoda hát, hogy állandó darab nálunk a kismajom a játszószőnyegen.
Kapcsolódó cikkeink a gyermek fejlődése témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések