Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A feng shui tizenkét aranyszabálya a boldog párkapcsolatértRendezkedj be boldogságra!

Szerző: Jean Orsolya

2012. február 7. | Frissítve: 2015. szeptember 26.

Forrás: babaszoba.hu

A gyerek születésével tényleg minden megváltozik. Szeretnéd, ha a szexuális életed újra kiegyensúlyozott lenne? Olvasd el a szakértő tippjeit!

Minden orvos, természetgyógyász és feng shui mester egyetért abban, hogy az egészség egyik feltétele a jó alvás. Hálónk, ágyunk helyének megválasztásával, a megfelelő színek alkalmazásával és pár alapszabály betartásával sokat tehetünk egészségünkért és a harmonikus párkapcsolatért.

12 hálószoba tipp


- Ne aludjunk hosszú folyosó végén levő szobában, mert az a rossz energiák gyűjtőhelye.
- Ágyunk ne legyen az ajtóval szemben! Alvás közben fejünk, testünk ne nézzen az ajtó irányába! A legjobb, ha rálátunk az ajtóra, mert az biztonságérzetet ad.
- Az ágyunk közelében szabadon lévő gerendák, kiugró sarkok megzavarják a nyugodt pihenést, hosszú távon pedig fejfájást okozhatnak. Ilyenkor megoldást jelenthet az álmennyezet vagy a baldachin.
- Ne tegyünk súlyos képet, polcokat, csillárt az ágyunk fölé, mert hosszú távon megbetegítik azt a testrészünket, amely felett elhelyezkednek.- Ne alkalmazzunk hideg színeket a hálószobában, mert az a kapcsolat kihűlését eredményezheti. Helyette válasszunk melegséget árasztó árnyalatokat! Érdemes kiszámolni guaszámunkat, s ennek megfelelő színű kiegészítőket, ágyneműt beszerezni, melyek erősítik energiáinkat.
- A háló legyen budoár, semmiképp sem sivár, színtelen és puritán helyiség! Amilyen a hálónk, olyan lesz párkapcsolatunk és szexuális életünk.
-Hálónk berendezésekor az esztétikum mellett arra is törekedjünk, hogy használata kényelmes legyen. Ne legyen túlzsúfolt, ne ütközzünk bele folyton nagyméretű bútorokba, amelyek a legnagyobb energianyelők.
- Ne a háló legyen a lakás legnapfényesebb pontja! A napsütés energiáival feltöltődött ágy nem engedi nyugodni a benne fekvőket.
- A matrac és a lepedő is legyen egy darabból, ne kettőből, mert utóbbinál az elválasztó energiák erősödnek fel.
- Ha lehet, kerüljük a tükröt a hálóban! Ha látjuk magunkat az ágyból is, nem tudunk majd nyugodtan aludni, megzavarja a testképünket, és olyan negatív párkapcsolati energiákat erősíthet fel, melyek egy harmadik személyt vonzhatnak kettősünkbe.
- Tegyünk ki olyan fényképeket, melyek párkapcsolatunk boldog pillanatait örökítik meg!
- Mindenhol tartsunk rendet! Ha a hálószobában rendetlenség van, a kapcsolatunk is rendezetlenné, kapkodóssá válik!

Kíváncsi vagy, hogy rendezd be a gyerekszobát? Korábbi cikkünket a témában itt olvashatod!

A cikk Szilvásy Judit fengsuj-szakértő közreműködésével készült.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések