Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A felmosós rugi él és virul

Szerző: Babaszoba.hu

2017. december 1.

Forrás: babaszoba.hu

Egy időben bejárta a netet a felmosós rugdalózó fotója, ami vicces formában ötvözte a kellemest a hasznossal. Talán azt hitted, ez csak egy egyszeri darab volt a hecc kedvéért. De nem. Tényleg létezik, és forgalmazzák.

A babák életében van jópár hónap, amikor egészen bizalmas viszonyt alakítanak ki a padlóval: kúsznak-másznak egész nap, ha mi nem csináljuk meg, ők konkrétan feltörlik a kis ruhájukkal az egész felületet. Nehezen hinnénk, hogy akadna olyan szülő, aki ne játszott volna el a gondolattal: mi lenne, ha rákötnék valami rongyot, hogy legalább azzal a lendülettel takaríthat is a pici?
Ezzel nem vagy egyedül, sőt! És ha nem akarsz ezzel pepecselni, egy ilyen fantasztikus ruhácskát akár rendelhetsz is az Amazonról. A speciális ruhát úgy tervezték meg, hogy bármilyen felülettel kompatibilis legyen - írja a blogs.babycenter.com.
Egyszerre mászik és takarít. Őrület, nem? Fotó forrása: Amazon
A hozzászólókat nem meglepő módon megosztja a termék. Van, aki szinte rajong érte, van, aki elutasítja. "Milyen anya hagyja, hogy a gyermeke a poros padlón mászkáljon?" - teszi fel valaki a kérdést az ellenzők táborából.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések