Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A bezárt kórház előtt szülte meg gyermekét egy koronás, ukrán nő

Szerző: Babaszoba.hu

2020. november 14.

Forrás: 24.hu

Cserkaszi városában egy helyi férfi vitte a feleségét a koronavírus-fertőzötteknek kijelölt kórházhoz.

A kórház épülete zárva volt, így a nő annak bezárt ajtaja előtt, az utcán adott életet gyermekének - írja a 24.hu a Kárpátitnfo.net alapján.
Az utcán, a bezárt kórház előtt szülte meg gyermekét egy koronavírusos ukrán nő (Fotó: Getty Images)
A férj orvosukat - akinél feleségének szülnie kellett volna, ha nem koronavírusos - útközben hívta - ő irányította a párt a COVID-19-es betegeket fogadó osztályhoz, amelyet éjszakára azonban bezártak. A férfi azt mondta, hiába kiabált, senki sem nyitott ajtót.
Ezután leterítette kabátját a vajúdó feleségének, az orvosuk pedig még időben odaért a kórház bejáratához, és levezette a szülést az utcán. Az épület ajtaját végül akkor nyitották ki, amikor az apa már karjában tartotta az újszülött babát.
A kórház azt ígérte, vizsgálatot indítanak az ügyben. Egyelőre annyit mondtak, a nőnek mentőt kellett volna hívnia, és azzal indokolták a késlekedést, hogy az orvosoknak sokáig tartott felvenni a védőruhát.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések