Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A baba a SKORPIÓ jegyében(X. 24. - XI. 22.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2018. október 25.

Forrás: Kismama magazin

Határozott, kitartó személyisége már korán megmutatkozik.

A baba a SKORPIÓ jegyében

Nemegyszer akár makacsnak is bizonyulhat - ami számos területen előnyt jelent számára, ugyanakkor szüleinek feladhatja a leckét. Ha ez nehéz is, nem szabad előbb elfáradni, mint ő, és hagyni, hogy mindig érvényesítse akaratát.

Ehelyett lehetőség szerint indulatmentesen, szeretettel és sok türelemmel ajánlatos a megfelelő útra terelgetni. Persze fontos figyelembe venni az igényeit, de nem kevésbé fontos, hogy rájöjjön: olykor neki is engednie és alkalmazkodnia kell. A Skorpió-gyerek gyakran egyedül is jól eljátszik, ám a csendes és nyugalmas elfoglaltságokat izgalmas és mozgalmas kalandokkal szereti váltogatni; nem ismer lehetetlent, amikor saját képességeit és határait próbálgatja.

Kutató hajlamát ne vedd rossz néven: nem azért cincálja szét a macit meg a kisautót, mert mindent tönkre akar tenni, hanem mert "zavarják" a titkok. A dolgok mélyére igyekszik látni, hogy ne kelljen az ismeretlentől szorongania.

Ezek is érdekelhetnek baba témában:


 


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések