Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A Szent János Centrumkórház nyerte a "Családbarát Kórház 2021" díjat

Szerző: Babaszoba.hu

2021. június 22.

Forrás: Szent János Kórház

A kórház a Családbarát Kórházi Innovációk szakmai díj mellett idén az Év Családbarát Kórháza címet is elnyerte.

A Szent János Centrumkórház nyerte a "Családbarát Kórház 2021" díjat (fotó: Getty Images)
Európai szinten is egyedülálló családbarát aktivitásokat indított a Szent János Kórház a világjárvány idején. Az egész család kórházaként generációkról generációkra biztosítja az ellátást a család minden tagja számára, folyamatosan növelve ezáltal is az egészségügybe vetett bizalmat. A pandémia okozta korlátozások áthidalására betegeik számára gyors és szakmailag kiemelkedő családbarát megoldásokat valósítottak meg, gyorsan reagálva a kialakult helyzetre és igényekre. Ennek elismeréseként a Családbarát Kórházi Innovációk szakmai díj mellett idén az Év Családbarát Kórháza címet is elnyerte.
A Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2018 óta ítéli oda az év Családbarát Kórháza címet. Minden évben egy a zsűri által kiválasztott intézmény részesülhet a kitüntetésben. Az egészségügyi intézmények brandjét erősíti az elismerés, melyért olyan kórházak pályázhatnak, melyek rendelkeznek már három családbarát kórházi osztály címmel. Idén az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelőre esett a választás a beérkezett pályázatok alapján. Az "Év Családbarát Kórháza" cím mellett a "Családbarát Kórházi Innovációk - Járvány idején" című pályázat szakmai zsűri díját is megkapták a Babales program, az Együtt program, az Online Szülésfelkészítő tanfolyam és a Stroke ovi program komplex pályázatával.
"Komoly visszaigazolás számunkra a díj, mely nem az anyagi ráfordításokat, hanem éppen azokat a mindennapos feladatokon túl vállalt erőfeszítéseket értékeli, melyet kollégáink folyamatosan megtesznek egymásért és a betegeinkért nap, mint nap" - mondta Sebők-Tóth Kata kommunikációs vezető. Dr. Ralovich Zsolt főigazgató hozzátette:" Minden lehetőséget megragadunk, hogy betegeink és dolgozóink számára a lehető legkellemesebbé tegyük a kórházban töltött időt. Ehhez minden osztályunk és munkatársaink elkötelezettségére, önálló kezdeményezéseire szükség van, melyhez a menedzsment minden támogatást megad."Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések