Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A Balatonnál zárul a futószezon

Szerző: Babaszoba.hu

2011. november 18.

Forrás: Budapest Sportiroda

Ez megint olyasmi, amit nem szabad kihagyni! A futás önmagában véve is az egyik legjobb sport anyáknak, hát még, ha jó társaság is akad hozzá, mint például ezen a versenyen, a Balaton Maratonon Siófokon.


November 19-20-án lesz a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton Siófokon. Távok kavalkádja vár, 7 és 42 kilométer között számos távon elindulhatsz, a bátrabbak a Balatonba is bemerészkedhetnek, és szombat este fergeteges buli várható!

A szervezők tehát gondoltak azokra is, akik nem szeretnének negyven kilométert futni egyhuzamban, ezért az is bátran indulhat, aki hét-tíz kilométeres távolságokra van hitelestíve. Ha párt keresel magadnak a barátnőd, férjed vagy kollégád személyében, együtt még a maratont is teljesíthetitek. Ráadásul a hétvége nagy futóeseményén még a záróbusz réme sem fogja riogatni a lassúbb tempóban futókat, mert most tényleg a részvételen és a hatalmas záróbulin van a hangsúly.

Lássuk tehát a részleteket, hiszen még nem késő elhatározni magatokat, és akár gyerekekkel, nagyszülőkkel együtt útnak indulni Siófokra! A Balaton ilyenkor is csodaszép!
Számos táv közül választhatsz: a maratont 2 nap alatt 3 részletben (14 + 7 + 21 km) futhatod le, a maraton párban szintén 2 nap alatt (7 + 7 + 10,5 km) teljesíthető. A félmaratoni táv egyszerre, vagy két részletben (14 + 7 km), egyéniben vagy párban is legyőzhető. Lesz még harmad, negyed és hatodmaraton is! Ez az év utolsó BSI futóeseménye, ahol nincs záróbusz!

Az elmúlt hét évben volt már 0 fok és hóesés, 16 fok és szikrázó napsütés, és közte minden más. Az útvonal jelentős része a tóparti sétányon halad, így futás közben gyönyörködhetsz a Balatonban és az őszi természetben! Most úgy tűnik, kicsit jeges az idő, de ez senkit ne tartson vissza, mert futás közben úgyis melege lesz!

A BSI a Balatonhoz várja mindazokat, akik szeretnének még egyszer rajthoz állni az idén. Téged is vár a szezonzáró futóbuli! Bővebb információ: www.futanet.hu

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések