Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A BKV reakciója a trolis esetre

Szerző: Babaszoba.hu

2017. március 16.

Forrás: babaszoba.hu/index.hu

Az anya fennmaradt a trolin, míg a babakocsiban lévő gyermeke már a járdán volt, a buszsofőr agresszív volt és nem nyitotta ki az ajtót- ezt állította az anya. A BKV szerint azonban nem így történt az eset.

BKV reakciója a trolis esetre

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy anya a 75-ös trolin maradt, miközben egy idegen utastársa lesegítette a babakocsit, benne a nő gyermekével. A sofőr becsukta az ajtót és elindult, az anya kérésére sem állt meg, sőt agresszív volt. Végül a nő csak a következő megállónál tudott leszállni és visszarohanni a gyermekéhez, akire addig az idegen segítő vigyázott.
Most az Index megkérdezte a BKV-t az esetről. A BKV kamerafelvételekre hivatkozva az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a babakocsiban lévő gyermek nem egy idegennel maradt ott a buszmegállóban, hanem egy másik nővel, aki az anyával és vele utazott.
A BKV szerint a troli indulása után a nő nem ment oda a sofőrhöz és nem jelezte a problémát, más utas sem panaszkodott illetve a sofőr nem viselkedett agresszívan. A közlekedési társaság elmondása szerint a babakocsi sem rongálódott meg, ezt azt az alacsonypadlós trolikon lévő élvédelmi automatika nem is engedné.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések