Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A 10 legviccesebb szoptatós mém

Szerző: Jaksa Petra

2018. február 27. | Frissítve: 2021. július 21.

Forrás: babaszoba.hu

A szoptatás szuper dolog, de valljuk be, azért némi kihívással is jár - gondoljunk csak a kisebesedésre, a mellgyulladásra vagy a véletlen harapással járó fájdalomra. Az alábbi mémek viszont reméljük, mosolyt csalnak az arcodra!

A 10 legviccesebb szoptatós mém
1. Egy kisbabával az élet nem könnyű, ám ha már kettő is van, egyenesen a feje tetejére áll a világ, te pedig garantáltan egy idegszanatóriumban kötsz ki, ha nem lazítasz valahol a gyeplőn.
Az #1. gyerek szoptatása
A #2. gyerek szoptatása:
-Oda ne rajzolj!
- A, mint alma
- Kész az ebéd!
- Anya, kitörlöd a fenekem?
2. Ha a gyerekednek vannak preferenciái, érdemes tükörbe nézned, mielőtt elindulsz valahova.
Mindkét mellből szoptatnom kellett volna.
3. A szoptatás, az unalom és a bezártság veszélyes kombó, ha online vásárlásról van szó. Ki ismer magára?
Ha szoptatsz, kerüld az online webshopokat.
4. Mikor szoptatsz a hormonjaid őrült táncot járnak. Éppen ezért nem a legideálisabb, ha melltartóbetét nélkül lépsz utcára. Valahol egy bébi sírni kezd, és mintha kinyitottak volna egy csapot, úgy áztatja el egy pillanat alatt a pólód az anyatej.
Mikor nyilvános helyen vagy és felsír egy idegen baba, te pedig akkor kapcsolsz, hogy megfeledkeztél a szoptatós melltartó betétről? Takard el, ne érezz és ne hagyd, hogy látszódjon!
5. Otthon teljesen mindegy, hogy mi van rajtad, ha azonban elmész valahova, az első számú kérdés, ami foglalkoztat, hogy mit vegyél fel és hol fogsz szoptatni. Szóval jó ötlet, ha beszerzel pár trendi szoptatós felsőt.
Tudod, hogy szoptató édesanya vagy, mikor az alapján választod ki, hogy mit veszel fel, hogy milyen könnyen férhetsz majd hozzá a melleidhez, ha szükség lesz rá.
6. Épp, amikor a babád kellemesen elszenderedne a karjaidban, a kellő távolságban lévő telefonod rezegni kezd, és egy fontos szám jelenik meg a kijelzőn. Mit csinálsz? Felveszed, vagy inkább hagyod a gyereked aludni? Baba vagy hívás? Na ez az igazi dilemma!
Az igazi kínzás.
7. Nos, a legtöbb anyának, aki igény szerint szoptat, elég ködös, hogy pontosan mikor és mennyit eszik a gyereke...
Mennyit eszik a babád? Hát, kábé egy mellnyit.
8. A baba végigaludta az éjszakát - számodra szuper hír, az óriásira duzzadt, túlcsorduló melleidnek azonban már kevésbé.
- Megint végigaludta az éjszakát?
- Miből gondolod?
9. Ha van gyereked, téged az álomférfi már nem fehér paripával vesz le a lábadról, hanem azzal, ha felajánlja, hogy elmosogat, hogy pihenhess egy kicsit.
Helló bébi!
Szuperül csinálod. De most add ide, hadd mosogassam el azt a mellszívót.
10. Csak a szoptató nők tudják, milyen kemény munka van egy picike kis anyatej lefejésében, kiadagolásában és tárolásában is.
Ne sírj a kilöttyenő tej miatt. Kivéve, ha anyatejről van szó, akkor sírj nyugodtan.
Forrás: momjunction.com
Kapcsolódó cikkeink szoptatás témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések