Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

7 tényleg vállalható Valentin-napi ajándék

Címkék:

Valentin-nap

Szerzők: Nagy Réka, Galgóczi Edina, -

2012. február 12. | Frissítve: 2016. február 11.

Forrás: babaszoba.hu

Akik nem szeretik a Valentin-napot, vegyék úgy, hogy pusztán találtunk egy jó ürügyet arra, hogy összegyűjtsünk pár igazán helyes szívecskés ajándéktippet. Aki meg szereti ezt az ünnepet, tobzódjon bátran!

Kézműves bonbonok


A szívecskés csokoládé nálam a "megúszós" kategóriába tartozik. Olyan Mátyás királyos, hoztam is ajándékot, meg nem is. Illetve hoztam is, de annyit azért nem foglalkoztam vele... De nem akkor, ha különleges, kézműves csokoládéról van szó.
Van, ahol Valentin-napra különleges, szív alakú bonbonokkal és csodás díszítésű táblás csokoládékkal készülnek. Mert egy csilis-étcsokoládés? Narancsos-tejcsokis? Fahéjas-mandulás? Az rögtön más... Ezekről már a Csokoládé című film jut az eszembe, mely csöppet sem megúszós, viszont telis-tele van szenvedéllyel...Valentin Krumplimaci


Keménynek gondoltam magam én Valentin-témában, mint a kő. De van az pont, ahol eltalálják a kis érzékeny pontomat. Picidia már karácsonykor is kilóra megvett a Krumplimacijaival, de ez a kis tünemény betette nálam a kiskaput. Ha bármiféle apropó nélkül ő várna reggel a konyhapulton, nem lennék morcos.

Valentin-napi krumplimaciPicidiát itt találod, katt!

Post-iton mondom el

Egyszerű, de nagyszerű. És nagyon kedves gesztus. Ehhez csak piros post-ittal kell rendelkezni és jó pár szívből jövő gondolattal a párod kapcsán. Vesd papírra, mit szeretsz benne: minden egyes gondolat egy fecni. Ha kész, akkor csak szív alakban kell odaragasztgatni a fürdőszobatükörre.Szív alakú kemény tojás


Nekem ez a kis ötlet foglalja össze esszenciálisan, hogyan lehet erőlködés nélkül megünnepelni ezt a vitatott napot. Kell hozzá egy tojás, karton, hurkapálca vagy evőpálcika, gumi és egy pici (egészen pici) alkotókedv. Részletes leírásért katt ide!Angolszász területeken a gyerekek sem maradnak ki a buliból, nézzük, milyen ihletadó ötleteket találhatunk kedvenc nemzetközi kézműves webbazárunkban.

Dupla boldogság

Ikres szülőknek tökéletes választás lehet ez a két kis vidám body. Ha nem ragaszkodunk ezekhez a színekhez, textilfilccel nem túl nagy ördöngösség elkészítenünk a hasonmásukat. Kifejezetten nem csak Valentinkor aranyos.Melengető szívecske

Az ötlet megint egyszerű. Annak persze, aki tud horgolni. A kislányoknak amúgy is jól áll a szív, egy ilyen kis sapka pedig még tavaszra is jó lehet.


Szívmelengető


Valószínűleg az egészen apró és dundi babalábakról is lepotyog hamar, de kétségtelenül elegánsan bájos kis darab. A szívecskés gomb jelzésértékű, és tökéletesen harmonizál a fehér cipővel.


Kapcsolódó cikk:
 • Utónévtippek azoknak, akik élnek halnak a Valentin-napért

 • Hozzászólások

  Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

  Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

  Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

  Támogatóink ajánlatai

  h i r d e t é s

  Facebook

  Szponzorált hirdetések