Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

6. Babamama Expo - Kihagyhatatlan a babázáshoz!

Szerző: Babaszoba.hu

2011. november 9.

Forrás: babaszoba.hu

Az élményhétvégén közel kétszáz kiállító mutatja be minden újdonságát a várandós mamáknak, gyermeket tervezőknek és a kisgyerekes szülőknek.Az ország legnagyobb baba-mama rendezvénye 30 000 látogatót vár hatodik éve megrendezett eseményére november 18-20. között.

- A legfelkészültebb baba-mama eseményen minden megtalálható, kipróbálható, és meg is vásárolható, amire szükség lehet a gondtalan babázáshoz. A bababútorok, babakocsik, gyerekülések, bababiztonsági eszközök, ruhák, játékok legszélesebb választéka, újdonságok és karácsonyi kedvezmények is várják látogatóinkat. Három kiemelt témánk idén a kismamák egészséges életmódja, a kismama divat és babaszoba berendezés. Büszkék vagyunk rá, hogy közel 9000 négyzetméteren nálunk tekinthetik meg először a látogatók a legújabb termékeket és szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek a babatervezéshez és babázáshoz - mutatja be az eseményt Fülöp Judit főszervező.
A kiállítók mellett a rendezvényt egész napos színpadi program, nyereményjátékok és felejthetetlen élmények fűszerezik. Rengeteg helyszíni tanácsadás és szakértő áll a látogatók rendelkezésére:
- kedvezményes helyszíni 4D ultrahang
- felkészülés a fogamzásra, várandósságra
- terhesség alatti táplálkozás, vitaminok
- kismama divattanácsadás
- gyermek- és családtámogatási lehetőségek

Idén a babaszoba design önálló blokkban jelenik meg, és mutatja be a legújabb trendeket, a jövő irányzatait a látogatóknak. Az eseményre érdemes alaprajzzal, konkrét kérdésekkel érkezni, mert szakemberek segítségével olyan bútorok és eszközök választhatók, melyek akár 10 éven át is szolgálhatják a változó életkort és az azzal járó változó igényeket.
A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Kiállítás, amely nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat és termékeket mutat be 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal, foglalkozással és játékkal kiegészítve.
Regisztráció értékes nyereményekért és részletes tudnivalók: www.babamamaexpo.hu

időpont: 2011. november 18-19-20.
helyszín: Budapest Sportaréna
nyitva: minden nap 10-18 óráig

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések