Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

26 pennyt küldött kedvenc focicsapatának egy hatéves, pedig családjának ételre sincs elég pénze

Szerző: Babaszoba.hu

2022. február 18.

Forrás: Telex.hu

Kedvenc focicsapata sztárjának küldött 26 pennyt egy hatéves szurkoló, aki azért nem tud meccsre járni, mert az édesanyjának nincs elég pénze ételre sem.

Szívszorító a levél, amit egy hat és fél éves kisfiú küldött kedvenc focicsapatának, az angol negyedosztályban (League Two) szereplő Swindon Town FC-nek. A Joe nevű fiú azt írta, hogy sajnos nem tud ott lenni a csapat meccsein, mert az anyukájának még ételre sincs elég pénze - olvasható a Telex.hu portálon.
"Anyunak nincs pénze arra, hogy eljöjjön a Swindon meccseire, nincs pénze ételre, az iskolában kell befizetnie az uzsonnámat" - írta levelében a kisfiú, amire felragasztott egy 20, egy 5 és egy 1 pennys érmét. A pénzről azt írta, hogy a csapat csatárának, Harry McKirdynek küldi, aki január 7-én gólt lőtt az FA-kupában az angol bajnok Manchester Citynek.
A focicsapat kedden tette közzé Twitter-oldalán a kisfiú levelét, ahol azt is írták, hogy nagyon szeretnék felvennie a kapcsolatot Joe-val, és kérik, bárki, aki ismeri őt, jelentkezzen náluk.

26 pennyt küldött kedvenc focicsapatának egy hatéves, pedig családjának ételre sincs elég pénze

(A kép illusztráció. Fotó: Getty Images)


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések