Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

25 éve nem volt ennyi kanyarós megbetegedés

Szerző: Babaszoba.hu

2019. június 3.

Forrás: Index.hu

Az oltás az egyetlen megoldás a kanyaró ellen, ami könnyen fertőz és veszélyes betegség is lehet. Ráadásul igen költséges a kezelése is.

Az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Járványügyi Központjának (CDC) adatai szerint 1994 óta nem volt annyira magas a kanyarós megbetegedések száma, mint idén. A központ vezetője Robert Redfield elmondta, hogy az egyetlen megoldás a megbetegedések számának visszaszorítására az oltás.
Az egyetlen megoldás a megbetegedések számának visszaszorítására az oltás
"Szeretném megnyugtatni a szülőket, hogy a vakcinák biztonságosak, nem okoznak autizmust. Sokkal nagyobb veszélyt jelent az a betegség, ami ellen a vakcina védelmet biztosít. Az oltás megvédi a család és a környezet egészségét" - mondta Redfield.
A kanyaró kezelése rendkívül költséges, amellett, hogy nagyon könnyen fertőz és veszélyes is. A Washington állam környékén kialakult kanyarójárvány megfékezése 1 millió dollárba került. Az egészségügyi hatóságok mindenkit arra kérnek, hogy oltassák be magukat.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák