Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

22 gyereke van a párnak, most újra bővül a család

Szerző: Babaszoba.hu

2021. május 13.

Forrás: babaszoba.hu

Hetedik unokáját várja Nagy-Britannia második legnagyobb családja.

Nagy-Britannia legnagyobb családja tovább bővül! Sue és Noel Radfordnak nem kevesebb, mint huszonkét gyermeke van, így unokára is bőven számíthatnak. A hetedik már úton is van, mivel a legidősebb fiú, a harmincegy éves Chris és felesége harmadik babájukat várják - írja a DailyMail.
"Újabb gyönyörű unokánk készülődik" - tették közzé az örömhírt egy ultrahang-kép kíséretében a boldog nagyszülők, akiknek legnagyobb unokája már nyolcéves - Sophie és Millie lányuk is megajándékozta már őket utóddal.
A negyvanhat éves Sue és az ötvenkét éves Noel gyermekei sorrendben:
Chloe (25) Jack (23), Daniel (21), Luke (20), Millie (19), Katie (18), James (17), Ellie (15), Aimee (14), Josh (13), Max (12), Tillie (10), Oscar (kilenc), Casper (8), Hallie (5), Phoebe (4), Archi (3), Bonnie, (2) és a tíz hónapos Heidie - már legalábbis azok, akik egy fedél alatt élnek. A többiek már elköltöztek.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Radford Family (@theradfordfamily) által megosztott bejegyzés

Sue elárulta, hogy évente 400 fontot költenek csak a kilenc iskolás korú gyermek iskolai uniformisára, és ugyanennyit hetente élelmiszerre.
Amikor grilleznek, ötvenhat darab kolbászt készítenek elő, egy mexikói vacsora pedig öt kiló csirkéből, egy kiló sajtból és négy csomag tortillából készül.
Heti fogyasztásuk joghurtból nyolcvan darab, fogkrémből három tubus, vécépapírból pedig huszonnégy tekercs...
Sue és Noel azt is hozzátették, hogy az évek során több mint 25 ezer fontot költöttek babakocsikra. A család mindezt Noel piteüzletéből finanszírozza, és állítják: több gyereket nem terveznek.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Radford Family (@theradfordfamily) által megosztott bejegyzés

Azt azért Sue is beismeri, hogy időnként eluralkodik náluk a káosz, főként a lezárások alatt volt így, amikor megpróbálta otthon tanítani a nagyobbakat.


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések