Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

16. őszi BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2012. október 1.

Forrás: babaszoba.hu

Itt minden megtalálható, ami a babaváráshoz és gyerekneveléshez szükséges!

Szeretettel meghívunk a legnagyobb hazai baba-mama témájú új és használt termékek vásárára és babaholmibörzére!
Időpont: 2012. október 13. szombat
Nyitva tartás: 8 órától 16 óráig
Helyszín: Hungexpo "B" csarnok, 1101 Budapest X., Albertirsai út 10. I. kapu
www.babaexpo.hu és www.babaholmiborze.hu Tel.: 06-30-235-9700
Belépőjegy ára: 1200.- Gyerekeknek a belépés ingyenes!
Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu, Fórum épület 7.30-tól, elővételben: a TicketExpressz és a Ticketpro jegyirodáiban.


Hagyományainkat megőrizve, országosan egy helyen mutatjuk be a baba-mama és kisgyermek tematikát képviselő cégek termékeit, szolgáltatásait és ajánlatait! Az eltelt évek során igazi oázissá vált a kismamák, fiatal szülők számára ez a dinamikusan fejlődő rendezvénysorozat, mely rendkívül széles termékpalettával várja az idelátogató várandós kismamákat és a családokat.

Rendezvényünkre várunk szeretettel minden olyan kismamát, aki szívesen adja-veszi a babaholmikat. Itt a lehetőség, hogy egy remek, színvonalas programokkal teli, tartalmas családi napot tölts el velünk, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben te magad is rendkívül széles és meglepően olcsó tavaszi árukínálatból válogathatsz! Ha eladni szeretnél, várjuk hívásod a 06-26-572-085 és 06-30-708-6016 telefonszámokon. A babaholmivásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi-nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, könyv, babaülés, bodyk,harisnya, zokni... és szinte minden, ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.

Programajánlónk:

9 órától 15 óráig: babaruhabörze és egész napos foglalkozások, állatsimogató és óriási játékbirodalom várja az idelátogató gyerekeket!
9.00 Cili zenebölcsije, éneklős-mondókás foglalkozás a 3 év alatti korosztálynak Jó a babának, és jó a mamának is! A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek és a szülő közös játéka.
10.00 Zsuzsi és Orsi zenés tavaszváró műsora
13.00 Kárász Eszter: Dalolka
Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Zenés játék ukulelekísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek

Szaktanácsadóink a börze ideje alatt készséggel állnak a látogatók rendelkezésére az alábbi témákban:
- Emberi Erőforrások Minisztériuma: A családtámogatási rendszer kedvező változásai 2012-ben, a gyes melletti munkavégzés lehetőségei, a családi adókedvezmény, a lakásfenntartási és adósságkezelési szolgáltatás
- Madarász Kórház, dr. Szántó Imre: Az élet védelme csecsemőkorban
- a Heim Pál Gyermekkórház Anyatejgyűjtő Állomása
- Gólyahír Egyesület - örökbefogadás

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések