Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

10 millió maszk, kétezer lélegeztetőgép érkezik még a héten

Szerző: Babaszoba.hu

2020. március 30.

Forrás: Index.hu

Többek között 10 millió maszk, 300 ezer kesztyű és kétezernél is több lélegeztetőgép érkezik még ezen a héten az országba.

10 millió maszk, kétezer lélegeztetőgép érkezik még a héten (fotó: Getty Images)
A héten 20 repülőt várnak, melyekkel többek között 10 millió maszk, 300 ezer kesztyű, 2,5 millió gyorsteszt és 2000-nél több lélegeztetőgép érkezik az országba. A világ valamennyi országa ma Kína ajtaján kopogtat, illetve dörömböl. Magyarország időben lépett, a szükséges szerződéseket megkötötték annak érdekében, hogy a védekezéshez elegendő eszközzel rendelkezzen az ország -  idézi az Index Szijjártó Péter külügyminisztert.
Azt is elmondta, hogy az elmúlt héten már 7 repülőgép érkezett Magyarországra ilyen eszközökkel. Senkit nem hagyunk magára, a Magyarországon élőket megvédjük, a külföldön rekedt magyarokat hazahozzuk, a gazdaságot pedig újra indítjuk, mondta a külügyminiszter.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák