Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

10 hónappal a szülés után döntötte meg Usain Bolt rekordját egy sportolónő

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 2.

Forrás: babaszoba.hu

Íme a bizonyíték, hogy az anyukák valódi szuperhősök! Allyson Felix, olimpiai sprinter nem csak hogy megdöntötte Usain Bolt rekordját, de mindezt 10 hónappal a szülését követően tette meg.

10 hónappal a szülés után döntötte meg Usain Bolt rekordját egy sportolónő (Fotó: Instagram)
Allyson amerikai sprinter, aki nemrég nyerte meg 12. világbajnoki aranyérmét, és a CNN szerint ezzel a győzelemmel ő lett a legtöbb világbajnoki arannyal rendelkező atléta. Mindez kevesebb mint 1 évvel azután történt, hogy a sportolónő világra hozta kisbabáját, és a napjait az újszülött intenzív osztályon kellett töltenie. Az eredménye még lenyűgözőbbnek tűnik, ha figyelembe vesszük azt is, hogy egy olyan sportoló legendát előzött meg ezzel, mint Usain Bolt. A sportolónő nem sokkal azután, hogy megnyerte a versenyt, kitett egy posztot, azzal a felirattal, hogy Ezt az én kisbabámnak:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

this one is for all my baby mamas?? #worldathleticschamps

Allyson Felix (@af85) által megosztott bejegyzés,

Alysonnak annak ellenére volt nehéz terhessége és szülése, hogy vigyázott magára, helyesen étkezett, odafigyelt az életmódjára és eleget pihent is. A várandósság 32. hetében került kórházba, mert a vérnyomása nagyon magas volt, míg a baba pulzusa lassult - mivel nem javult az állapot, 48 órával később sürgősségi császármetszése volt. - Elképesztő, hogy a prioritások mennyit tudnak változni ezekben a sorsdöntő pillanatokban. Nem érdekelt, hogy ismét tudok-e egyáltalán majd futni, kizárólag az érdekelt, hogy a kislányom, Camryn rendben legyen, csak ezért imádkoztam - nyilatkozta.
De Allyson szerencsére futni is újra tudott, amikor kislánya 8 hónapos lett, ismét a rajtvonalhoz állt - és az anyaság talán még jobbá, még erősebbé tette őt. A kisbaba és az anyaság nagyon inspirálóan hatott rá: augusztusban például arra inspirált több női atlétát, hogy csatlakozzanak hozzá a Nike felé intézett felhívásában, amelyben arra kérte őket, hogy változtassanak az olyan sportolókhoz való hozzáállásukon, akik már édesanyák lettek.
(VIA)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák