Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

100% boldogság - Bepanthen fotóverseny

Címkék:

Bepanthen

Szerző: Babaszoba.hu

2017. szeptember 29.

Forrás: babaszoba.hu

Ugye neked is van egy fotód a babádról, ami valamiért kedves a szívednek? Oszd meg velünk, gyűjts szavazatokat, és szerezd meg vele a 4 játékhét alatt értékes nyereményeink egyikét.

Bepanthen fotóverseny


Küldd be kedvenc fotódat a babádról, és nyerd meg a heti főnyereményt, vagy egyik ajándékcsomagunkat. A legtöbb szavazatot gyűjtő nyeri a heti fődíjat, 3 szerencsés az ajándékcsomagok egyikét. Összesen 4 játékhét lesz, így ha az egyik játékhéten nem nyertél, ne add fel, nevezd újra a babád egy másik fotóval, és hajts rá a szavazatokra a következő játékhéten!

Ki vehet részt a játékban? Mit lehet nyerni?

Boldog pillanatok a babával - ez a témája a Babaszoba.hu legújabb fotós játékának, ami összesen 4 játékhétből áll, minden játékhéten gazdára lel egy 80.000 Ft értékű baba-mama fotózás, és 3 ajándékcsomag, (ami 1 darab 100g-os Bepanthen baby kenőcsöt és egy plüss teknőst rejt).
Maximum kétéves baba nevezhető. A képen rajta lehet egyedül, de anyával vagy apával is. Van azonban pár kritérium, aminek meg kell felelni:
 • ne legyen rajta a gyermek meztelen (kivéve ha, hason fekszik), legalább egy pelust viselnie kell
 • biztonságos szituációban szerepeljen rajta (ne késsel, ollóval, vagy olyan helyen, ahonnan leeshet stb.)
 • higiénikus legyen a környezet
 • ne legyen megalázó a szituáció
 • Az a feltöltött fotó nyeri a heti fődíjat, amelyre a legtöbb szavazat érkezik. Ha egyik héten nem nyertél, ne szomorkodj, nevezd be egy másik fotóval gyermeked a következő játékhétre! Fontos: egy játékhéten csak 1 fotóval játszhatsz. De ha nyertél, a többi héten már nem vehetsz részt a fotóversenyen.
  A heti fődíj mellett 3 ajándékcsomagot is megnyerhettek: a tudásalapú kérdésre (Mi a kiindulási pont a terhesség korának hivatalos kiszámításakor?) helyesen válaszolók közül sorsolunk ki 3 nevezőt.

  Hasznos infók

  A feltöltött kép négyzet alakban jelenik majd meg, feltöltéskor a vágásra is lehetőséged lesz. Így érdemes olyan fotót választani, ami alkalmas az ilyen megjelenésre. Maximum feltölthető méret: 4Mb.
  A nevezéskor nemcsak a fotót várjuk, válaszolni kell egy egyszerű tudásalapú kérdésre is. A helyes válasz részvételi feltétele a játéknak.
  A beküldött képet biztonsági okokból moderáljuk - beérkezéstől számított 72 órán belül elbíráljuk, megfelel-e a részvételi feltételeknek. (Bevárja a többi nevezést, egyszerre startolnak a szavazatokért.) Ha engedélyeztük, nem lehet egyből rá szavazni. A játék indulásakor egy nevezési héttel nyitunk, amikor összevárjuk az első játékhéten induló fotókat. (Október 11-től november 8. 10 óráig lehet nevezni.) A szavazás október 18. 12 órától indul, és a következő hét szerda 10-ig tart. A szavazási időszak alatt is lehet nevezni, az ekkor beérkezett fotók a következő játékhéten gyűjthetik majd a szavazatokat.

  A játék menetrendje:

  A játék 2017. október 11. 12:00 és november 15. 10:00 között zajlik.
  1. hét: fotó pályázatok feltöltése (szavazás nincs) - Kezdete: 2017. október 11. 12:00, vége: 2017. október 18. 10:00
  2. hét: az első héten beérkezett fotókra szavazás, párhuzamosan ezzel a következő szavazási hétre való nevezés fotóval - Kezdete: 2017. október 18. 12:00, vége: 2017. október 25. 10:00
  3. hét: a második héten beérkezett fotókra szavazás, párhuzamosan ezzel a következő szavazási hétre való nevezés fotóval - Kezdete: 2017. október 25. 12:00, vége: 2017. november 1. 10:00
  4. hét: az harmadik héten beérkezett fotókra szavazás, párhuzamosan ezzel a következő szavazási hétre való nevezés fotóval - Kezdete: 2017. november 1. 12:00, vége: 2017. november 8. 10:00
  5. hét: a negyedik héten beérkezett fotókra szavazás - Kezdete: 2017. november 8. 12:00, vége: 2017. november 15. 10:00

  Hozzászólások

  Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

  Támogatóink ajánlatai

  h i r d e t é s

  Facebook

  Szponzorált hirdetések

  Kapcsolódó fórum témák