Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Szuper trükk: így cipeld a babahordozót!

Szerző: Pataki Gabriella

2017. július 7. | Frissítve: 2019. november 12.

Forrás: babaszoba.hu

Egy babahordozót cipelni sokáig nem lehet. Még akkor sem, ha alig pár kilós a kisbabád, aki benne fekszik. Egy édesanya trükkje azonban neked is beválhat, hogy ne fájduljon meg mindened, amikor a kisbabádat babahordozóban kell magaddal vinned valahová.

Babahordozó - autóból ki, autóba be. Ha te is sokat hordozod ebben a kisbabádat, hálás leszel a trükkért!


"Két hónapos volt a kisbabám, amikor ismeretlen fájdalmakkal kerestem fel a háziorvosomat. A jobb vállamtól a karomig sugárzott a fájdalom" - meséli egy édesanya a parents.com-nak . "Az orvos annyit kérdezett tőlem, melyik oldalon cipelem a babahordozót? A rejtélyes fájdalom okára ezennel fény is derült..."
Dr. Emily Puente egy Facebook-os videóban mutatja be, hogyan kell helyesen vinni a babahordozót, hogy ne fájduljon meg egyik karunk sem a rá nehezedő tehertől. A videót már több mint 5 millióan látták és több mint 50 ezren osztották meg. Nem véletlenül.
Nézd meg a videót és lesd el a trükköt te is!
Ha a videón látható módon cipeled ezentúl a babahordozót, nem nehezedik az összes teher a válladra és a csípődre, hanem egyenletesen oszlik el a testeden. Amennyire egyszerű a trükk, annál hálásabb leszel érte hordozás közben, még akkor is, ha csak az autóig kell elvinned a babahordozóban a kisbabádat.
Ezek is érdekelhetnek:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák