Egyéb

Nyerj nyugodt éjszakákat!

Mi szülők, egy valamiben egyformák vagyunk: babáink, gyermekeink a mi kincseink. Imádnivalóak, törékenyek, szeretettel és féltő gondoskodással igyekszünk mindent megtenni megfelelő fejlődésükért és boldog gyermekkorukért. Ebben most a Pampers is segít.
2020. Május 28.

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, a gyermekkor elengedhetetlen összetevője. Ezt középpontba helyezve fejleszti a Pampers Pants bugyipelenkáit, úgy, hogy termékei használatával folyamatosan támogassa a gyermekek egészséges fejlődését.

Most, egy együttműködésnek köszönhetően a segítség még kézzelfoghatóbb lehet: vásárolj most 2020. június 19-ig legalább 1 csomag Pampers pelenkát* a Rossmann üzletekben vagy a Rossmann Online Drogériában és nyerj hetente értékes ajándékokat, ezzel pedig felejthetetlen pillanatokat és nyugodt éjszakát gyermekednek és magadnak. (Részletek a folytatásban)

A pelenkacsere minden gyermek első 2-3 évének meghatározó tevékenysége. Persze nem csak nekik, hanem szüleiknek is. Igazi kihívássá akkor válik, amikor elkezdődik a mocorgás és a kíváncsiskodás úgy körülbelül 6 hónapos korban. A már 3-as mérettől (7-11 kg) elérhető Pants bugyipelenka 360°- os kiváló illeszkedése segít megelőzni a szivárgást, legyen szó akár az éjszakai forgolódásról, egy délutáni játékról, vagy a lakáson belüli kúszás- mászásról, felfedezésről. A rugalmas, derék- és combgumírozás minden esetben a helyén tartja a bugyipelenkát, szuper nedvszivó magja pedig beszívja és benn tartja a nedvességet, ezzel sok aggodalomtól és kellemetlen eseménytől megkímélve a szülőket. 

Ezen felül, a Pampers Pants bugyipelenka egyik legfontosabb jellemzője, hogy olyan egyszerűen felhúzható, akár egy kisbugyi, ezzel a szülők számára könnyebb fel- és levételt garantál az izgő-mozgó babán.

Nyerj nyugodt éjszakákat!

A Pampers és a Rossmann kampányának köszönhetően most akár 1 évre elegendő Pampers pelenkát nyerhettek**, így minden szülő arra fókuszálhat, ami a legfontosabb: az örömteli időtöltésre és felejthetetlen pillanatokra a család alvó, izgő- mozgó, forgolódó apróságával. A Pampers pelenka csomag mellett más nyereménynek, így például a 15. 000 Ft értékű Rossmann ajándékutalványok egyikének is tulajdonosai lehettek a program során. A nyereményjátékhoz bárki csatlakozhat június 19-ig, 1 csomag, bármely Pampers pelenka* Rossmann üzletben vagy Rossmann Online Drogériában történő megvásárlása után.

Vásárlást követően nincs más dolgod, mint hogy regisztrálj és töltsd fel a blokk adatokat a játék weboldalán: www.pampersejszaka.hu

Tervezzétek tudatosan a bevásárlásotokat és ha lehet, vásároljatok inkább Rossmann Online Drogériában!

*kivételt képez ez alól a 4 db-os Pampers pants pelenka csomag

**36 csomag pelenka, a nyertes által összeállított méretekkel