Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Megoldotta a tanár: igazolást írt a fogtündérnek

Szerző: Babaszoba.hu

2019. június 16.

Forrás: babaszoba.hu

"Hivatalos" igazolást írt egy tanárnő a fogtündérnek, amikor kis tanítványa véletlenül elveszítette a kiesett fogát az iskolában.

Laura Roth, a pennsylvaniai Burchfield Primary School tanárnője hivatalos levéllel igazolta a fogtündérnek, hogy elsős tanítványának, Lilynek kiesett a foga. A kislány szomorúan érkezett meg az egyik órára, mert véletlenül elveszítette a kiesett fogát, és aggódott amiatt, hogy a fogtündér "nem fogja ezt tudni", hiszen nem lesz mit a párnája alá tegyen.
Elveszett a kiesett fog, megoldotta a tanárnő
A tanárnő a levélben megírta, hogy "teljes bizonyosággal kijelenthető, hogy Lily elveszítette a fogát, ám a nagy izgalomban véletlenül kidobták", és "ha a fogtündérnek bármilyen kérdése lenne, akkor bármikor áll a rendelkezésére".
Dr. Bryan E. O?Black, az iskolai körzet egyik vezetője a Twitteren tette közzé a levelet, elismerve Roth munkáját és odaadását.
"Valójában vicces, hogy mekkora figyelmet kapott ez az ügy, hiszen minden tanító tudja, hogy ilyen dolgok naponta megtörténnek" - mondta egy interjúban Roth. "Nem egyszer írtam már üzenetet a fogtündérnek, a télapónak, a húsvéti nyuszinak... Ami a gyerekeknek fontos, az nekünk is az."
(via)
Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák