Egyéb

Háromszor szült ikreket

Mindezt pedig csak egy picivel több mint két év alatt.
2016. Július 25.

A 20 éves kansasi nő először 2014-ben hozott a világra ikreket, Danarius és Desmond közül azonban sajnos utóbbi nem sokkal a szülés után elhunyt. Danesha akkor nagyon megtört, fia halála rettentően megviselte. Egy szülőnek a gyermeke elvesztése borzalmasan fáj, és bárkinek, akinek van szíve mentálisan is nagyon romboló. Csak imádkozni tudtam, nagyon kemény időszak volt – mondta a BBC-nek a nő.

Pár hónappal később Danesha találkozott jelenlegi partnerével, Jeffreyvel, és 2015 májusban már boldogan hozta világra második ikergyermekeit, Delilahot és Davinát. Különösen Desmond elvesztésének tükrében érezte igazi áldásnak Danesha a piciket.

Szerencsére mind Jeffrey, mind Danesha családja nagyon segítőkész és amiben tudnak, a fiatalok segítségére kelnek. Az akkor már három gyermekes kiscsalád növekedése azonban nem állt meg, még 2015-ben kiderült, a nő újra terhes, és talán már nem meglepő módon, újra ikrekkel.

A fiatal szülők persze mindent elkövettek hogy az újabb két babával bővülő családnál minden zökkenőmentes legyen. Autójukat eladták és beruháztak egy hétszemélyes kocsiba, újra előkerültek a terhesrucik és beindult a már-már rutinszerűnek tűnő felkészülés.

Jeffrey extraműszakot vállalt, hogy a túlórával tudja biztosítani családja számára a betevőt, Danesha pedig ki sem látszik a mindennapos nevelésből.