Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Háromszor szült ikreket

Címkék:

ikrek

Szerző: Babaszoba.hu

2016. július 25.

Forrás: babaszoba.hu

Mindezt pedig csak egy picivel több mint két év alatt.

A 20 éves kansasi nő először 2014-ben hozott a világra ikreket, Danarius és Desmond közül azonban sajnos utóbbi nem sokkal a szülés után elhunyt. Danesha akkor nagyon megtört, fia halála rettentően megviselte. Egy szülőnek a gyermeke elvesztése borzalmasan fáj, és bárkinek, akinek van szíve mentálisan is nagyon romboló. Csak imádkozni tudtam, nagyon kemény időszak volt - mondta a BBC-nek a nő.
Pár hónappal később Danesha találkozott jelenlegi partnerével, Jeffreyvel, és 2015 májusban már boldogan hozta világra második ikergyermekeit, Delilahot és Davinát. Különösen Desmond elvesztésének tükrében érezte igazi áldásnak Danesha a piciket.
Szerencsére mind Jeffrey, mind Danesha családja nagyon segítőkész és amiben tudnak, a fiatalok segítségére kelnek. Az akkor már három gyermekes kiscsalád növekedése azonban nem állt meg, még 2015-ben kiderült, a nő újra terhes, és talán már nem meglepő módon, újra ikrekkel.
A fiatal szülők persze mindent elkövettek hogy az újabb két babával bővülő családnál minden zökkenőmentes legyen. Autójukat eladták és beruháztak egy hétszemélyes kocsiba, újra előkerültek a terhesrucik és beindult a már-már rutinszerűnek tűnő felkészülés.
Jeffrey extraműszakot vállalt, hogy a túlórával tudja biztosítani családja számára a betevőt, Danesha pedig ki sem látszik a mindennapos nevelésből.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák