Gyerek

Csodálatos lecke két kisfiútól

A gyermeki ártatlanság gyakran lehetővé teszi, hogy a kicsik egy teljesen más szögből szemléljék a világot, mint a felnőttek. Ez történt azzal a két kisfiúval is, akik fotója rendkívül népszerű lett a közösségi médiában.
2019. November 11.
Fotó: Facebook

Első kézből tapasztalta azt, hogy a gyerekektől mennyire sokat tanulhatnánk Britney Tankersley, akinek kisfia, Myles egy nap úgy állított haza az iskolából, hogy megtalálta az ikertestvérét. Myles azt is kitalálta, hogy az ikertestvérek napja alkalmából összeöltöznek az új ikertestvérével, ezért az édesanya egyeztetett a másik kisfiú anyukájával, és vásárolt két összeillő inget és nadrágot a fiúknak.

A ruhabolt felé tartva a kisfiú folyamatosan azt ecsetelte anyukájának, mennyire hasonlítanak ők ketten, újdonsült ikrével: mindkettejüknek sötét a haja, sötét a szeme. Az édesanya nem ismerte a másik kisfiút, ezért megkérte Myles tanárát, hogy készítsen majd egy fotót az “ikrekről”, és küldje el neki, hogy ő is lássa a hasonlóságot. A fotó azonban nagyon meglepte:

Az anyuka azt nyilatkozta a fotó után, hogy amikor meglátta, elsírta magát, annyira aranyos dolog volt. “Egyértelmű, hogy nem néznek ki a fiúk egyformán, de ők ez nem látták, őket ez nem érdekelte. Azt hittem, kapok majd egy képet, ami egy másik világos bőrű és barna hajú gyerek van, de ezután csak azt tudtam mondani, hogy ez a legédesebb dolog az egész világon!

Az édesanya megosztotta a fényképet a Facebookon, ahol több mint 490 ezer kedvelést, 261 ezer megosztást és 49 ezer hozzászólást kapott. rendelkezik. Egy hozzászóló szerint ez egy “Csodálatos lecke, amelyet két gyönyörű kisfiú tanított!” A gyerekeket pedig sokan mások is méltatták, gratuláltak a szüleiknek, és azt írták, hogy remek emberek lesznek ezekből a gyerekekből. Myles és “ikertestvére”, Tanner pedig most már legjobb barátok, akik szerencsére csak néhány percnyire élnek egymástól.

(VIA)

Kapcsolódó írásaink: