Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ajándékötletek lányoknak - 5+1 szuper játék konyha

Szerző: Nagy Réka

2011. november 29.

Forrás: babaszoba.hu

A kislányok imádják utánozni az anyukájukat. És mit látnak a legtöbbször? Anyuka szeletel, hámoz, lábosba tesz, kavargat.

Kézenfekvő tehát, ha ők is minden létező eszközzel főzni szeretnének. A klasszikus karácsonyi ajándékok egyike a kicsike konyha és szerintem nem csak lányoknak...

Minimalista letisztultság


Kezdjük az első alap klasszikussal: Ikea. Világos színű, mosogatókagylót, sütőt és vágófelületet tartalmazó darab. Nekem kicsit túl sivár és hiányolom róla a kis kiegészítőket, viszont kidolgozása szép és egyszerű. Egy felső, mikróval ellátott polcos rész külön kapható hozzá plusz nyolcezer forintért....
Itt tudod megnézni, katt!

Ára: 24 990 Ft

Pici, kompakt

Szimpatikus nekem ez a picike, de mégis sok funkciós, egyértelműen lányos konyha. Lehet kevergetni, gombokat tekergetni, sütni, főzni, kanalakat felakasztani. Az ára is baráti, a lényeget szerintem maximálisan tudja.
Itt tudod megnézni, katt!
Ára: 5 990 Ft

Csajos, vidám

Hasonló vonalon mozogva szintén jó választás az Ecoiffier Pro konyhája. Itt még több felület ad lehetőséget a játékra. Gombok, szűrők, keverők, borsőrlő. Már tényleg szinte olyan, mint az igazi.
Itt tudod megnézni, katt!

9 690 FtSzivecskés fakonyha

Szakadjunk most el akkor egy kicsit a műanyagtól és nézzük ez a helyes, rózsaszín kék, kompakt kis konyhát.

Szép kidolgozás, szuper gombok (azokat minden gyerek szereti tekergeti) só-bors készlet (azokat minden gyerek szereti szórni).
Nem túl nagy, nem túl sok funkciós, mégis minden van rajta, amivel játszani jó. Én kiegyeznék vele. Itt tudod megnézni, katt!
15 995 Ft

Álom luxuskivitelben

Persze, ezt is lehet a végletekig fokozni, jó példa erre a Smoby Tefal Álomkonyhája. Gyönyörű, nincs mese, de szerintem a lényegi dolgokat egy egyszerűbb modellel is lehet imitálni. Nem beszélve arról, hogy az én konyhám is egyszerűbb ennél, talán a gyerek ki sem ismerné magát ebben a komplexumban. De még egyszer mondom, impozáns darab, ha megnyerném a felnőtt variációját, véletlenül sem tiltakoznék.

Itt tudod megnézni, katt!

35 990 Ft (Érdemes több helyen is megnézni az árakat, nagy különbségek lehetnek. Árösszehasonlító oldal például itt: katt!)

Gyerekkonyhák saját kezűleg

Szerintem idén nekem már nem fog beleférni, de nekem nagyon birizgálja a csőrömet a feladat, kicsit bizsereg a kezem, szívesen alkotnék, de ez nekem inkább nyári mókának tűnik. Részletes leírás találhatsz a Kicsi Ház blogon, illetve ha kedvet kapnál, még több ötletet találhatsz összegyűjtve az inspirációk.hu-n.

Hozzászólások

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések