Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A legszebb képek a születés nagy pillanatáról

Szerző: Babaszoba.hu

2016. június 29.

Forrás: babaszoba.hu

A vajúdás fájdalmától kezdve a csodálatos találkozásig a születés egy hihetetlen, érzelmekkel túlfűtött, varázslatos élmény. Egy kanadai fotós, Ashley Marston megörökítette a születés csodáját.

Fotóin keresztül te is átéled majd a fájdalmat, a szorongást, az örömöt, a kitartást, és természetesen a legfontosabbat, a mérhetetlen szeretetet.

Ez az a pillanat, amit mindannyian várunk. Ez az, amiért megéri. Amikor erre a képre nézek, boldogság tölti el a szívem. Nem tehetek róla.

Két szív együtt dobban.

Az összes erejével küzdött ez az édesanya, hogy végre megszülessen a lánya. Egész éjjel vajúdott, aztán mikor megszületett a baba, boldogságában összeomlott, legyőzték az érzelmei. Alig tudtam tartani a kamerámat ezekben a pillanatokban.

Néha az első családi fotó nem pont olyan, mint amilyennek képzelted. De ettől függetlenül így is hihetetlenül gyönyörű.

Hajnali 3 óra volt, az egész család várakozott. A szülés előtt álló nő édesanyja idegesen járkált a folyosón. Miután megszületett az unokája, mindannyian beléptek a szülőszobába. Hihetetlen energia járta át a szobát, rengeteg szeretet és izgalom. Aztán a nagymama odalépett a babához. Soha nem fogom elfelejteni, ahogy megérintette a kisbaba puha kis bőrét. Ő volt az első unokája.

Ő pont így érkezett meg. Csöndesen, figyelmesen, egyszerűen lenyűgözően.

"A világ összes nője velem együtt szül" - Ez az idézet szerepelt emelett az édesanya mellett a szobában, miközben világra hozta a gyermekét.

Béranya ajándéka - De nekem is ajándék volt, hogy tanúja lehettem ennek a hihetetlen történetnek. Ez volt AZ a pillanat. Az ő boldog befejezésük egy évekkel azelőtti tragédiát követően.

Ő egy csodababa volt. A fotón az a pillanat látható, amikor kibontották a takarót, amibe bugyolálták, hogy minden porcikáját láthassa az édesanyja.

A férjére pillantott. Nincs mit mondani, minden ott van az édesanya szemében.

Ez a kislány nagyon gyorsan megszületett, mire odaértem a fényképezőmmel, ezt láttam.

A pillanat, amikor az édes, meleg kis csomagot először tarthatod a karjaidban.

Ez egy nagyon szép emlék. A vajúdó édesanya legsötétebb pillanataiban is ott volt a párja, és el sem mozdult mellőle.

Család születik.

Soha nem felejtem el, ahogy "világra táncolta" gyermekét ez az édesanya. Ringatta a csípőjét jobbra-balra, majd lassan leereszkedett a földre. Az utolsó pillanatban feküdt fel az ágyra. Hihetetlen erőről tett bizonyságot, amikor világra hozta gyermekét.

4 sikertelen, várakozással teli év után végre megtörtént: családdá váltak két csodálatos ikerbabájuknak köszönhetően.

Erő és sebezhetőség ugyanabban a pillanatban.

Így hagytam ott őket. Fáradtan, gyöngén, kimerülten és tele szeretettel.

Helló Világ!

A fotós oldala itt tekinthető meg. A cikk innen származik.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések