Baba

A Baby Dove 5 tippje a babák bőrének ápolásához

Tudjuk, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként - csak a Te utad. Ezért hoztuk létre a Baby Dove-ot, hogy segítsen Téged a babád gondozásában ezen az izgalmas, de néha ijesztő utazáson.
2018. December 03.

Gyermeked születésétől kezdve ott leszünk, hogy segítsünk bőrápolási szakértelmünkkel. Te tudod, hogy mi a legjobb Neki, mi pedig segítünk, hogy megadjuk azt a gyengéd törődést bőrének, amire szüksége van. Csak bízz magadban, és mi ott leszünk, hogy támogassunk.

Válaszd mindig a Számodra leginkább megfelelő módszert, olyan termékekkel, amelyekben tudod, hogy megbízhatsz. Mivel a babák bőre vékony és érzékeny, érdemes kifejezetten nekik szánt, gyengéd termékeket használni bőrük és hajuk tisztítására és ápolására.

A Baby Dove ezért egy olyan gyengéd babaápoló termékekből álló családot alkotott meg, amelyet szülők és orvosok egyaránt teszteltek. Bízunk benne, hogy termékeink segítségével Te is magabiztosnak érezheted magad a bőrápoló termékek kiválasztása során. 

1. Ápoló hatású termékek

A babák bőre még fejlődésben van, gyorsabban veszíthet a nedvességtartalmából, mint a felnőtt bőr, amely a kicsik bőrének kiszáradásához vezethet. A gyengéd, hipoallergén Baby Dove Rich Moisture Testápoló ápolja és segít simává varázsolni az érzékeny bababőrt.

2. Gyengédség

A Baby Dove Rich Moisture Fürdető kíméletes a babák finom bőréhez. Gazdag, krémes habja nem csupán gyengéd, hanem segít pótolni a bőr tápanyagait, melyekből a fürdés közben veszíthet, így gyermeked bőre puha és selymes maradhat.  

3. Könnymentes

Aggódsz amiatt, hogy a termék a baba szemébe kerül? Használd a szemészek által tesztelt, könnymentes termékünket, a Baby Dove Rich Moisture Sampont. 

4. Alkoholmentes

Olyan babatörlőkendőt keresel, amely kíméletes a kicsi finom bőréhez? A Baby Dove Rich Moisture Nedves Törlőkendő alkoholmentes, olyan gyengéd, mint a tiszta víz, és segít a baba bőrét puhán tartani.

5. Testreszabott bőrápolás

Ha gyermeked bőre érzékeny, még inkább oda kell figyelned arra, hogy milyen termékeket használsz. Ezért alkottuk meg a Sensitive Moisture termékcsaládot. A Baby Dove Sensitive Moisture Fürdető például illatanyagmentes és kifejezetten érzékeny bőrre való, hogy a fürdetés ezután ne az idegeskedésről szóljon, hanem a boldog, közös játékról!