babaszoba.hu


Léna Milla


2010. október 2-án, 2 nappal a kiírt dátum előtt, s már nem olyan váratlanul, megszületett 2. kislánykánk, Dóra Léna Milla. Paraméterei: 3350 gramm, 54 cm. Egy igazi kis angyali teremtés :-)

Milla 4 hónapos :-)

2011.02.02. 13:16
Drága kis mosolymanóm már 4 hónapja van velünk :)
Emlékszem, hogy amikor megtudtam, hogy beköltözött a pocakomba, megrémültem, és teljesen lefagytam, nem tudtam elképzelni, hogy tudok majd 2 gyermek édesanyja lenni egyszerre. Pedig nem is vészes, sőt, már nélküle nem tudnám elképzelni az életünket :-)
Minden egyes nap boldogságot hoz az életembe ez a pici csöppség, és akárhányszor rám mosolyog, tudom, hogy jól csinálok mindent :)
Már többször átfordult azóta, bár a kiságyban való átfordulás után nem volt vmi boldog, mert koppal végződött. Úgyhogy körbevontam pihe-puha takaróval a rácsokat. :)
Azt tapasztaltam, mintha valami hátrafelé kúszást kezdett volna el pár napja :)
Ügyesen átveszi egyik kezéből a másikba a játékot, minden iránt érdeklődik. Még mindig nagyon barátkozós, de anyu élettársa látványától általában elsírja magát. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.. :)
Már nem használjuk a mózeskosarat sem, mert kicsinek találtam, inkább jobban aláplédezem-paplanozom a kocsit, és neki is jobb már a kilátás :)
Nagyon jó baba, rengeteget játszik velem-velünk és egyedül is feltalálja magát jó 15-20 percig.
A foga rendületlenül jön, már a második tubus gélt vettem rá.
És szopizásban még mindig verhetetlen, csak a cici kell neki :-)))
8-án pedig oltás...

Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(3 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!

A blog létrehozója és / vagy tulajdonosa kizárólagos felelősséget vállal az általa létrehozott és / vagy szerkesztett blog teljes tartalmáért. A HáziPatika.com Kft. - mint a babaszoba.hu oldal tulajdonosa - a portálon látogatói által szerkesztett blogok igazság- és valóságtartalmért, valamint az azokban elhelyezett tartalommal összefüggésben semmilyen felősséget nem vállal.

Ugrás a lap tetejére

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s
A blogról
Szerző:joyibaby26Üzenetoffline
joyibaby26
  • Összesített tetszési index:

  • Bejegyzések száma: 75 db
  • Létrehozva: 2010.01.28. 22:48
  • Módosítva: 2011.01.04. 13:58

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2017 Central Digitális Média Kft. - Minden jog fenntartva