babaszoba.hu


Angyalbögyörőm ismerkedese a szép, új világgal


Mikor megszületik egy gyermek, két új ember születik vele. Apa és Anya. Hogy a három új szereplő közül melyik illeszkedik leghamarabb bele az új élethelyzetbe, nem egyértelmű de mindenki igyekszik. Mi hárman legalábbis nagyon:) Igyekezetünkről, megváltozott életünkről és új szerepeinkel való megbirkozásról de főleg Marcus babánk mindennapjairól szól ez a blog.

Marci száj

2016.05.21. 09:08módosítva: 2016.05.21. 09:30
Késő este van, Fekszünk, az ágyban, próbáljuk rábeszélni Marcit az alvásra. Már elcsendesedik, fekszik, mikor megszólal és azt mondja: "Én, nem azért születtem a világra, hogy veszekedjetek velem! És én most úgy érzem, anya veszekszik velem."


Szokásos játékunkat játszuk. Én megkérdezem, Marci ki szeret téged és felsoroljuk milyen sokan szeretik, aztán megkérdezem, és te kit szeretsz a legjobban Marci? Gondolkodik, rám néz, hozzám bújik, megsimogat és suttogva kérdezi, Anya, nem baj, ha nem téged mondalak...? - megjegyzem 5 és fél éves:)
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!

A blog létrehozója és / vagy tulajdonosa kizárólagos felelősséget vállal az általa létrehozott és / vagy szerkesztett blog teljes tartalmáért. A HáziPatika.com Kft. - mint a babaszoba.hu oldal tulajdonosa - a portálon látogatói által szerkesztett blogok igazság- és valóságtartalmért, valamint az azokban elhelyezett tartalommal összefüggésben semmilyen felősséget nem vállal.

Ugrás a lap tetejére

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s
A blogról
Szerző:marcusmamiÜzenetoffline
marcusmami
  • Összesített tetszési index:

  • Bejegyzések száma: 58 db
  • Létrehozva: 2010.10.19. 13:13
  • Módosítva: 2010.12.12. 10:43

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2017 Central Digitális Média Kft. - Minden jog fenntartva