Terhesség hétről hétre

BabakonyhaFőoldal

Milánói babáknak

   

A dietetikus véleménye:

Igazi babakonyha-recept, ideálisan eltalált alapanyagokkal és készítési móddal. A babák nagyon kedvelik a tésztás-szószos ételeket, a mediterrán ízek miatt valószínűleg egyikük sem fog ellenállni ennek az ételnek.

Hozzávalók:

  • 5 dkg tészta
  • 2 paradicsom (héj, és mag nélkül használjuk fel)
  • 5 dkg darált, vagy apróra vágott csirke- vagy pulykahús
  • 1 evőkanál finomra vágott hagyma
  • 2 teáskanál olaj
  • bazsalikom

Elkészítés:

A paradicsomot megfőzöm, héját lehúzom, a magját kikaparom, összepasszírozom, bazsalikommal ízesítem. Az olajon megfuttatom a hagymát, kicsi vízzel felöntöm, beleteszem a csirkehúst, majd beleteszem az összepasszírozott paradicsomot, összefőzöm. Kifőzöm a tésztát, majd összekeverem a szósszal.

Tetszett a recept? Értékeld!

(325 értékelés eddig)

Számításainkat aNutricompsegítségével végeztük!

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Keress receptet!

Részletes keresés

Küldj receptet!

Van egy jó recepted, amit szívesen megosztanál? Küldd be hozzánk, hogy mások is kipóbálhassák!

Tovább

Szponzorált hirdetések