Összesen: 207 db üzenet , 5 oldalon Kedvenc
Mannkata
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.06.16.
életkor: 40 év
- Utolsó belépés:
2009. 11. 02. 07:35:38
1.
Mannkata, 2006.06.23. 13:23 (módosítva)
Sziasztok,
a törökbálinti Corában történt.
Egy 3 éves kislány elveszett az áruházi részen. 10 perc múlva zárták le a kapukat. Sehol sem találták a kislányt.
Végül a WC-ben megtalálták, lenyírt hajjal, fiúruhába öltöztetve.....!!!!!
Csak ennyit szerettem volna írni!
Vigyázzatok!
Ja és a forrás abszolút biztos.
Kata
a törökbálinti Corában történt.
Egy 3 éves kislány elveszett az áruházi részen. 10 perc múlva zárták le a kapukat. Sehol sem találták a kislányt.
Végül a WC-ben megtalálták, lenyírt hajjal, fiúruhába öltöztetve.....!!!!!
Csak ennyit szerettem volna írni!
Vigyázzatok!
Ja és a forrás abszolút biztos.
Kata
Mannkata
2Privát üzenet
- Utolsó belépés:
207.
Mannkata, 2006.06.28. 09:25
Sziasztok,
úgy látom, kicsit megkavartam a sz@rt, már mindenki keresett, tv2, rtl klub, meg még egyebek....
Tartom magam ahhoz, hogy vannak dolgok, amire figyelmeztetni kell az anyukákat, akár itt történt, akár ott...
De most engedjétek meg, hogy lezárjam a topicot,
sziasztok, Kata
úgy látom, kicsit megkavartam a sz@rt, már mindenki keresett, tv2, rtl klub, meg még egyebek....
Tartom magam ahhoz, hogy vannak dolgok, amire figyelmeztetni kell az anyukákat, akár itt történt, akár ott...
De most engedjétek meg, hogy lezárjam a topicot,
sziasztok, Kata
206.
Myamya, 2006.06.27. 11:09
Lányok , Fiúk!!!!
Szerintem nem érdemes itt összekapni, hogy most ez a történet igaz vagy sem. Lehetne éppen igaz is, meg nem is...ki hogy gondolja.
Egy viszont biztos, a gyerekeket nem lehet elég korán megtanítani arra, hogy idegen emberrel -bármit is mond-, ne menjen sehova, még akkor sem ha az idegen pont rám hivatkozva szeretné elvinni.
Én megmondom hogy a nagyobbik lányommal aki most 4 éves szoktam beszélgetni, hogy történtek ilyen esetek amikor elraboltak gyerekeket és lehet, hogy most lesznek akik azt mondják, hogy egy picinek nem kéne tudni ilyenekről, de szerintem tudnia kell, hogy van rossz is ezen a világon. Engem is elég korán beavattak és soha nem okozott ez lelki problémákat, sőt amikor középiskolás koromban a HÉV-en odakeveredett egy "mutogatós", én voltam az egyetlen aki elkezdett vele kiabálni, a többiek csak meredten bámultak úgy megíjedtek.
Tényleg figyeljünk jobban a gyerekeinkre! :(
Mya
Szerintem nem érdemes itt összekapni, hogy most ez a történet igaz vagy sem. Lehetne éppen igaz is, meg nem is...ki hogy gondolja.
Egy viszont biztos, a gyerekeket nem lehet elég korán megtanítani arra, hogy idegen emberrel -bármit is mond-, ne menjen sehova, még akkor sem ha az idegen pont rám hivatkozva szeretné elvinni.
Én megmondom hogy a nagyobbik lányommal aki most 4 éves szoktam beszélgetni, hogy történtek ilyen esetek amikor elraboltak gyerekeket és lehet, hogy most lesznek akik azt mondják, hogy egy picinek nem kéne tudni ilyenekről, de szerintem tudnia kell, hogy van rossz is ezen a világon. Engem is elég korán beavattak és soha nem okozott ez lelki problémákat, sőt amikor középiskolás koromban a HÉV-en odakeveredett egy "mutogatós", én voltam az egyetlen aki elkezdett vele kiabálni, a többiek csak meredten bámultak úgy megíjedtek.
Tényleg figyeljünk jobban a gyerekeinkre! :(
Mya
4444
2Privát üzenet
regisztrálva: 2006.02.25.
életkor: 36 év
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lány
- Lakhely:
2220 Vecsés - Utolsó belépés:
2010. 07. 08. 22:27:23 - Gyerekek:
- Norbi, 2004. 01. 01.
- Karolina, 2005. 12. 14.
205.
4444, 2006.06.27. 10:58
Csillus írta:
-Megmondom, miért ugranak rá a csajok, mégpedig azért, mert úgy gondolják, egy olyan babaszobás vagy, aki újraregisztrált, mert nem meri az ismert nickjén vállalni a véleményét.-
Pont ezt akartam írni én is! Biztos vagyok benne, hogy az ilyen új regesek, akiknek a többséggel szemben ellen véleményük van, azok biztos, hogy régi bszobások! Nem merik vállalni a nickjüket, de nem bírják megállni szó nélkül sem! :) Nem kötözködök, mert engem ez nem zavar, de ebben biztos vagyok!
Sziasztok! Adri
-Megmondom, miért ugranak rá a csajok, mégpedig azért, mert úgy gondolják, egy olyan babaszobás vagy, aki újraregisztrált, mert nem meri az ismert nickjén vállalni a véleményét.-
Pont ezt akartam írni én is! Biztos vagyok benne, hogy az ilyen új regesek, akiknek a többséggel szemben ellen véleményük van, azok biztos, hogy régi bszobások! Nem merik vállalni a nickjüket, de nem bírják megállni szó nélkül sem! :) Nem kötözködök, mert engem ez nem zavar, de ebben biztos vagyok!
Sziasztok! Adri
204.
kisgans, 2006.06.27. 10:25
Bár nyilván a valósnak látszó, ám kitalált történet jobban sokkolja a közvéleményt, továbbra is azt mondom, hogy ez ÍGY nem volt etikus. :) De azért remélem ennek az UL-nek a hatására tényleg jobban odafigyelünk a gyerekekre. Mert igaz ugyan, hogy nem történt meg az eset, tudjuk, hogy sok aberált ember szaladgál a világban, és hasonló eset megtörténhet. :)
csillus
2Privát üzenet
regisztrálva: 2003.05.20.
életkor: 49 év
gyerekek:
gyerekek:
- Lány
- Teljes név:
Németh Csilla - Lakhely:
1032 Budapest - Utolsó belépés:
2011. 06. 11. 23:45:54 - Gyerekek:
- Fanni, 2003. 02. 10.
203.
csillus, 2006.06.27. 00:30,
előzmény: 196.
EndyVia írta:
Hihetetlenül komolytalan az alapján ítélni meg az interneten egy hsz-t, hogy az írója mikor regisztrált. Tök mindegy ugyanis. A tartalom számít, nem az írója.
Hihetetlenül komolytalan az alapján ítélni meg az interneten egy hsz-t, hogy az írója mikor regisztrált. Tök mindegy ugyanis. A tartalom számít, nem az írója.
Megmondom, miért ugranak rá a csajok, mégpedig azért, mert úgy gondolják, egy olyan babaszobás vagy, aki újraregisztrált, mert nem meri az ismert nickjén vállalni a véleményét. És mielőtt ez is vitát szülne: úgy _gondolják_, nem biztos, hogy így van. (Szerintem te máshonnan jöttél egyébként :))
EndyVia írta:
Ha itt bárkit is érdekelne, hogy valóban kell -e ezektől a történetektől félni, már vette volna a fáradságot, felhívta volna a BRFK/ORKF közönségszolgálatát, és kérdezett volna.
Vagy megkérdezett volna egy jogászt, hogy aláírathat -e a Cora (vagy bárki) olyan papírt a dolgozóival, hogy azok nem beszélhetnek egy bűncselekmény kapcsán.
Ha itt bárkit is érdekelne, hogy valóban kell -e ezektől a történetektől félni, már vette volna a fáradságot, felhívta volna a BRFK/ORKF közönségszolgálatát, és kérdezett volna.
Vagy megkérdezett volna egy jogászt, hogy aláírathat -e a Cora (vagy bárki) olyan papírt a dolgozóival, hogy azok nem beszélhetnek egy bűncselekmény kapcsán.
Ezt komolyan gondolod? :) :) :)
cuiccolo1
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.10.29.
életkor: 35 év
életkor: 35 év
- Lakhely:
1188 Budapest - Utolsó belépés:
2011. 10. 15. 06:47:35
202.
cuiccolo1, 2006.06.26. 20:11
Sziasztok,
Szerintem is teljesen lényegtelen, hogy ez az eset megtörtént vagy sem. Az valós, hogy - sajnos- gyerekrablások történnek. Nagyáruházakban, utcán, strandon....
A kolleganőm kisfiát is elrabolták, a házukkal szembenlévő kisboltba ment le -ahogy minden nap megtette- és NEM került elő. Hiába volt rendőrség, ezoterikus segítség, csellengők és egyéb TV műsor.
Borzongjunk és lehetőleg annyira borzongjunk, hogy mindig eszünkbe jussanak ezek a történetek és a mi gyerekeinkkel ez ne történhessen meg!
Kriszti
Szerintem is teljesen lényegtelen, hogy ez az eset megtörtént vagy sem. Az valós, hogy - sajnos- gyerekrablások történnek. Nagyáruházakban, utcán, strandon....
A kolleganőm kisfiát is elrabolták, a házukkal szembenlévő kisboltba ment le -ahogy minden nap megtette- és NEM került elő. Hiába volt rendőrség, ezoterikus segítség, csellengők és egyéb TV műsor.
Borzongjunk és lehetőleg annyira borzongjunk, hogy mindig eszünkbe jussanak ezek a történetek és a mi gyerekeinkkel ez ne történhessen meg!
Kriszti
201.
Jossika, 2006.06.26. 20:04,
előzmény: 199.
Látod Andi, Anita is pont a lényegre tapintott:
'"(mert akár meg is történhetett, ennek járjon utána, akit nagyon aggaszt a dolog...) mindentől teljesen függetlenül NAGYON VIGYÁZZUNK A GYERMEKEINKRE.....ha ez a "belterjes kismama társaság" ettől figyelmesebb lesz, már MEGÉRTE EZ A TOPIC!"
Nem azon kell csámcsogni, hogy vajon igaz-e:).
'"(mert akár meg is történhetett, ennek járjon utána, akit nagyon aggaszt a dolog...) mindentől teljesen függetlenül NAGYON VIGYÁZZUNK A GYERMEKEINKRE.....ha ez a "belterjes kismama társaság" ettől figyelmesebb lesz, már MEGÉRTE EZ A TOPIC!"
Nem azon kell csámcsogni, hogy vajon igaz-e:).
200.
Jossika, 2006.06.26. 20:02,
EndyVia írta:
PS: Hihetetlenül komolytalan az alapján ítélni meg az interneten egy hsz-t, hogy az írója mikor regisztrált. Tök mindegy ugyanis. A tartalom számít, nem az írója.
PS: Hihetetlenül komolytalan az alapján ítélni meg az interneten egy hsz-t, hogy az írója mikor regisztrált. Tök mindegy ugyanis. A tartalom számít, nem az írója.
Úgy érzed, hogy ez alapján ítéltelek meg?:) Nem állt szándékomban
EndyVia írta:
De hogy lenne már mindegy, hogy ezek a nagyáruházas történetek megtörténtek -e vagy sem???
De hogy lenne már mindegy, hogy ezek a nagyáruházas történetek megtörténtek -e vagy sem???
Nem értetted a lényeget. A lényeg, hogy teljesen felesleges azon vitázni, hogy megtörtént-e az eset vagy sem. Lehet, hogy nem fogalmaztam számodra egyértelműen, elnézést kérek. A véleményem annyi, hogy indult egy topic, jöttek a hszek, hogy "jaj de szörnyű", "hú de gáz", erre jön néhány (eddig a babaszobán soha meg nem fordult) ember - akikkel mellesleg semmi problémám, hisz valaha én is új voltam, és remélem, hogy a továbbiakban is nagyon jól fogják itt magukat érezni, és jókat fognak vásárolni (TE IS!!!) - , és elkezdik lázítani a népet, hogy "ez mekkora hazugság", "ez mekkora baromság". Ez a topic nem így indult, akinek nem tetszik, az ne olvassa, teljesen felesleges azon vitázni, hogy megtörtént-e vagy sem, mert AKÁR MEG IS TÖRTÉNHET. Nos ennyit szerettem volna, bocsánat, ha félreérthető voltam, szép estét!
EMMA
199.
EndyVia, 2006.06.26. 18:27 (módosítva)
Anita, köszi a korrektséget, bizisten' nem akarok én senkit bántani, én magam is gyereket nevelek, aggódok is épp eleget, de ettől még fel nem foghatom, hogy mire jó egy UL valóságos történetként való feltüntetése.
De igazad van, ha másoknak ez jó, akkor nem rontom el az "örömöt", szép és békés nyarat mindenkinek:)
De igazad van, ha másoknak ez jó, akkor nem rontom el az "örömöt", szép és békés nyarat mindenkinek:)
RKata
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.01.31.
életkor: 43 év
- Teljes név:
Robitz Kata - Lakhely:
Göd - Utolsó belépés:
2011. 11. 25. 20:59:58
198.
RKata, 2006.06.26. 17:56,
EndyVia írta:
Miért nem lehet higgadtan "csak" óvatosságra inteni egymást,
Miért nem lehet higgadtan "csak" óvatosságra inteni egymást,
A konkrét esettől és annak valóságtartalmától teljesen függetlenül: az általánosságban történő figyelmeztetés szvsz soha nem olyan hatékony, mintha egy példa áll mögötte. Mert az megfogható, érthető, az ember könnyebben bele tudja magát képzelni a szereplők helyébe. Nem olyan régen volt erre egy - szomorú - példa: tudja mindenki (ha más nem, hát a média minden fűtési szezon elején riadót fúj), hogy a kazán veszélyes üzem, ellenőriztetni kéne, meg CO jelző is jó volna, majd holnap..., velünk úgysem történik (történhet) semmi baj... Aztán közülünk egyvalakivel megtörtént a baj, és az ő példájából okulva biztos vagyok benne, hogy sokan megtették e megelőző lépéseket.
EndyVia írta:
valóban kell -e ezektől a történetektől félni
valóban kell -e ezektől a történetektől félni
Én bizony azt mondom, jobb félni, mint megijedni. Persze nem lehet egy életet állandó rettegésben és készenlétben leélni, de ha ezek után csak egy kicsit is jobban odafigyelünk a gyerekekre, már nem volt hiábavaló a topikot megnyitni.
Kata
szurofka
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.01.11.
gyerekek:
gyerekek:
- Lány
- Fiú
- Lány
- Teljes név:
Szurofkáné Donkó Anita - Lakhely:
Egerszalók - Utolsó belépés:
2012. 01. 31. 01:07:12 - Gyerekek:
- Noémi Anna, 1995. 05. 29.
- Máté Gábor, 1997. 02. 21.
- Laura Eszter, 2003. 08. 29.
197.
szurofka, 2006.06.26. 17:41
Én amúgy pár napja olvasom EndyVia hozzászólásait....jól érvel, és ha jól emlékszem, nem sérteget (nagyon
)....na de Andi, hadd borzongjunk már egy kicsit, ne vedd ezt el tőlünk. ;)
És lehet csűrni-csavarni, okfejteni, körbemagyarázni, egy a lényeg, akár megesett ilyesmi, akár nem (mert akár meg is történhetett, ennek járjon utána, akit nagyon aggaszt a dolog...) mindentől teljesen függetlenül NAGYON VIGYÁZZUNK A GYERMEKEINKRE.....ha ez a "belterjes kismama társaság" ettől figyelmesebb lesz, már MEGÉRTE EZ A TOPIC! {H} :) Mert annyi baj érheti őket, még ha nem is nyírják le a hajukat....lehet sokkal rosszabb is. :(
Szép napot mindenkinek!
Anita :)
)....na de Andi, hadd borzongjunk már egy kicsit, ne vedd ezt el tőlünk. ;)
És lehet csűrni-csavarni, okfejteni, körbemagyarázni, egy a lényeg, akár megesett ilyesmi, akár nem (mert akár meg is történhetett, ennek járjon utána, akit nagyon aggaszt a dolog...) mindentől teljesen függetlenül NAGYON VIGYÁZZUNK A GYERMEKEINKRE.....ha ez a "belterjes kismama társaság" ettől figyelmesebb lesz, már MEGÉRTE EZ A TOPIC! {H} :) Mert annyi baj érheti őket, még ha nem is nyírják le a hajukat....lehet sokkal rosszabb is. :(
Szép napot mindenkinek!
Anita :)
196.
EndyVia, 2006.06.26. 17:16
3 napja megy egymás riogatása egy szakállas nagyvárosi legenda alapján! Komolyan elhiszitek, hogy ha immáron a 3. áruházban is megesett (volna) ez a szörnyűség, még mindig nem kapna NYILVÁNOSSÁGot??? Hogy nem indult volna hajtóvadászat efféle vadállatok ellen???
Könyörgöm, ne jöjjön senki a különböző műsorok/orgánumok minősítgetésével, mert az kriminalisztikai TÉNY, hogy az ilyen típusú bűncselekmények esetében (már amelyek megtörtének...) a NYILVÁNOSSÁG a legnagyobb hatékonysággal bíró eszköz a tettes(ek) előkerítésében. És egy belterjes kismama fórum nem egyenértékű egy országos médiummal...
Magyarázza már meg valaki, mire jó ez a rémhírkeltés?! Miért nem lehet higgadtan "csak" óvatosságra inteni egymást, a nyári szünetre (vagy akármi _valós_ okra) hivatkozva? _Arról_ el lehetne hinni, hogy a puszta jószándék vezérli, és nem a szenzációhajhászat, de ez így, iszonyat:(
Nem lövöm le egyik poént se, jó? Csak hogy lehessen itt tovább dagasztani mítoszt...
Andi
3 napja megy egymás riogatása egy szakállas nagyvárosi legenda alapján! Komolyan elhiszitek, hogy ha immáron a 3. áruházban is megesett (volna) ez a szörnyűség, még mindig nem kapna NYILVÁNOSSÁGot??? Hogy nem indult volna hajtóvadászat efféle vadállatok ellen???
Könyörgöm, ne jöjjön senki a különböző műsorok/orgánumok minősítgetésével, mert az kriminalisztikai TÉNY, hogy az ilyen típusú bűncselekmények esetében (már amelyek megtörtének...) a NYILVÁNOSSÁG a legnagyobb hatékonysággal bíró eszköz a tettes(ek) előkerítésében. És egy belterjes kismama fórum nem egyenértékű egy országos médiummal...
Magyarázza már meg valaki, mire jó ez a rémhírkeltés?! Miért nem lehet higgadtan "csak" óvatosságra inteni egymást, a nyári szünetre (vagy akármi _valós_ okra) hivatkozva? _Arról_ el lehetne hinni, hogy a puszta jószándék vezérli, és nem a szenzációhajhászat, de ez így, iszonyat:(
Nem lövöm le egyik poént se, jó? Csak hogy lehessen itt tovább dagasztani mítoszt...
Andi
195.
Jossika, 2006.06.26. 16:18,
előzmény: 188.
Kedves Gábor!
Nos a "mindenki magából indul ki" alapelvet követve, ha Te úgy gondolod, hogy egy ilyen ügy miatt le lehet járatni egy áruházat, és ezért nem mész oda többet vásárolni...., Te tudod:). Én nem ez alapján ítélek, hisz ez BÁRHOL megtörténhet, inkább igyekszem körültekintőbb lenni.
Te is új reges vagy?:) Üdv a babaszobán, további jó böngészést
kisgans írta:
Ugyanis ezzel lejáratjátok a törökbálinti Corát.
Ugyanis ezzel lejáratjátok a törökbálinti Corát.
Nos a "mindenki magából indul ki" alapelvet követve, ha Te úgy gondolod, hogy egy ilyen ügy miatt le lehet járatni egy áruházat, és ezért nem mész oda többet vásárolni...., Te tudod:). Én nem ez alapján ítélek, hisz ez BÁRHOL megtörténhet, inkább igyekszem körültekintőbb lenni.
Te is új reges vagy?:) Üdv a babaszobán, további jó böngészést
RKata
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.01.31.
- Teljes név:
Robitz Kata - Lakhely:
Göd - Utolsó belépés:
2011. 11. 25. 20:59:58
194.
RKata, 2006.06.26. 15:10,
előzmény: 188.
kisgans írta:
ezzel lejáratjátok a törökbálinti Corát
ezzel lejáratjátok a törökbálinti Corát
Szerintem senkiben fel sem merült, hogy az eset a Corát (vagy bármelyik más hipermarketet) minősíti. Ez a sztori ugyanúgy megtörténhet az Auchanban, az IKEÁ-ban, meg a Lehel téri csarnokban is. Ettől ugyan nem fogok átpártolni a konkurens intézményhez, mitől lenne ott nagyobb biztonságban a gyerekem?.
(Egyetértek azokkal, akik szerint másodrendű kérdés, hogy valós-e a sztori, vagy sem.)
Kata
193.
ltoth, 2006.06.26. 15:02,
előzmény: 1.
Sziasztok!
Én is nagyon megijedtem, és ezerszer jobban figyelek a gyerekeimre a vásárlások során, bár én sosem engedem a kosárról leszállni őket.
Szombaton jártunk a Hajógyári szigeten, először a gyerekek ugrálóváraztak, majd apa golfozott a Golftanyán. Itt mesélte a büfés hölgy nekem, hogy nagyon vigyázzak a gyerekeimre, mert a tőlük nem messze lévő Auchan-ban egy hároméves kisfiút, amíg a mama fellépett valami emelvényre, hogy elérjen valamilyen mosóport, addíg elloptak. Állítólag egy fél perc alatt. Itt is kapuzárás, és a kisfiút a férfivécében lányparókában és lányruhában találták meg.
Most nem tudom eldönteni, hogy ezek a hírek valóban igazak, és egy banda sorra tevékenykedik a nagyáruházakban, vagy csak rémhír, esetleg a történet a sok mesélés során átköltődött.
Mindenesetre irtóra idegesít, hogy ilyen napjainkban egyáltalán megtörténhet.
Erzsi
Én is nagyon megijedtem, és ezerszer jobban figyelek a gyerekeimre a vásárlások során, bár én sosem engedem a kosárról leszállni őket.
Szombaton jártunk a Hajógyári szigeten, először a gyerekek ugrálóváraztak, majd apa golfozott a Golftanyán. Itt mesélte a büfés hölgy nekem, hogy nagyon vigyázzak a gyerekeimre, mert a tőlük nem messze lévő Auchan-ban egy hároméves kisfiút, amíg a mama fellépett valami emelvényre, hogy elérjen valamilyen mosóport, addíg elloptak. Állítólag egy fél perc alatt. Itt is kapuzárás, és a kisfiút a férfivécében lányparókában és lányruhában találták meg.
Most nem tudom eldönteni, hogy ezek a hírek valóban igazak, és egy banda sorra tevékenykedik a nagyáruházakban, vagy csak rémhír, esetleg a történet a sok mesélés során átköltődött.
Mindenesetre irtóra idegesít, hogy ilyen napjainkban egyáltalán megtörténhet.
Erzsi
ring
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.01.19.
- Utolsó belépés:
2011. 07. 06. 06:38:30
192.
ring, 2006.06.26. 14:40 (módosítva)
Sziasztok !
Sajnos tényleg nem egyedi az eset
Az én véleményem az, hogy egy perverz disznó volt, és az, hogy a gyerekkel nem csinált semmit, lehet, de hogy élvezte az biztos.
Egy korábbi topikban már írtam, hogy az utcánkban az egyik házat kibérelte egy pasas, aki pedofil volt. Amikor kiderült, a ház tulajdonos nem a rendőrségnek szólt, hanem kitette a szűrét kazettástól.
Tehát tovább állt :(
Egyszer az életbe találkoznék egy ilyennel, egy huszárvágással kereszbe metszeném a t..ét. Önbíráskodással egy jó ügyvéd felmentene, erre a priuszra még büszke is lennék.
Hozzáteszem, egy mosópor és egy kiló kenyér sem fontos annyira, hogy egy vég nélküli bevásárlóközpontba túráztassam a gyerekeimet !!! Főleg hétvégén mikor olyan sokan vannak.
A Tesco non-stop nyitva van, így apuka őrizheti a gyerekek álmát, míg mi vásárolunk.....
Diana
Sajnos tényleg nem egyedi az eset
Az én véleményem az, hogy egy perverz disznó volt, és az, hogy a gyerekkel nem csinált semmit, lehet, de hogy élvezte az biztos.
Egy korábbi topikban már írtam, hogy az utcánkban az egyik házat kibérelte egy pasas, aki pedofil volt. Amikor kiderült, a ház tulajdonos nem a rendőrségnek szólt, hanem kitette a szűrét kazettástól.
Tehát tovább állt :(
Egyszer az életbe találkoznék egy ilyennel, egy huszárvágással kereszbe metszeném a t..ét. Önbíráskodással egy jó ügyvéd felmentene, erre a priuszra még büszke is lennék.
Hozzáteszem, egy mosópor és egy kiló kenyér sem fontos annyira, hogy egy vég nélküli bevásárlóközpontba túráztassam a gyerekeimet !!! Főleg hétvégén mikor olyan sokan vannak.
A Tesco non-stop nyitva van, így apuka őrizheti a gyerekek álmát, míg mi vásárolunk.....
Diana
csillus
2Privát üzenet
gyerekek:
gyerekek:
- Lány
- Teljes név:
Németh Csilla - Lakhely:
- Fanni, 2003. 02. 10.
191.
csillus, 2006.06.26. 13:20,
előzmény: 178.
Ha gondolkodnál, rájöhetnél, mi az összefüggés, pl. hogy az is hihetetlen, és mégis megtörtént. Arról meg beszélhetnénk - ha akarnám, de nem akarom -, igen, nemcsak az ő lánya, hanem az apáé is, aki az anya tudta és beleegyezése nélkül elhurcolta a gyereket.
De engem nem fogsz tudni provokálni, nekem se időm, se kedvem nincs veled fecsegni, találkoztam már hozzád hasonlóval - vagy éppen veled? - az indexen néhány éve. Csak így is túl sok időt vesztegettem rád.
De engem nem fogsz tudni provokálni, nekem se időm, se kedvem nincs veled fecsegni, találkoztam már hozzád hasonlóval - vagy éppen veled? - az indexen néhány éve. Csak így is túl sok időt vesztegettem rád.
4444
2Privát üzenet
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lány
- Lakhely:
- Norbi, 2004. 01. 01.
190.
Szia Gábor!
Szerintem ezzel nem járatja le a Corát, attól még ugyanúgy járnak oda vásárolni több ezren! Csak jobban figyelnek a saját és más gyerekére! Én csak jó szándékot látok, de nem vagyunk egyformák!
Adri
Szerintem ezzel nem járatja le a Corát, attól még ugyanúgy járnak oda vásárolni több ezren! Csak jobban figyelnek a saját és más gyerekére! Én csak jó szándékot látok, de nem vagyunk egyformák!
Adri
4444
2Privát üzenet
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lány
- Lakhely:
- Norbi, 2004. 01. 01.
189.
4444, 2006.06.26. 11:10
Én nem nézem egyik show-t sem, és a Duna tv- t is szoktam nézni, ha olyan műsor van rajta, ami érdekel! De ez a történet arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen lett a világ a XXI. században! Azért, mert nem harsog tőle a sajtó, attól ezek az esetek megtörténnek, sajnos! Ez nem azt jelenti, hogy mindennaposak,de megtörténnek! Persze mindenki megbízik a saját gyermekében, de vannak sajnos gátlástalan, érzéketlen, aberrált emberek, akik miatt nagyon oda kell figyelni a gyerekekre! És ezek az emberek tudják, hogy melyek azok a helyszínek, ahol feltűnés nélkül cselekedhetnek!
Ez nem azt jelenti, hogy kalitkában nevelem a gyerekeim, de próbálok előre gondolkodni, mert én is szoktam nézni a Csellengőket!
Adri
Ez nem azt jelenti, hogy kalitkában nevelem a gyerekeim, de próbálok előre gondolkodni, mert én is szoktam nézni a Csellengőket!
Adri
188.
kisgans, 2006.06.26. 11:08,
előzmény: 181.
Nem, nem teljesen mindegy. Ugyanis ezzel lejáratjátok a törökbálinti Corát. Sokkal etikusabb lett volna, ha a topik indítója nem egy UL-t ír le, hanem csak felhívta volna a figyelmeteket, hogy vigyázzatok gyerekeitekre. Az is érdekes, hogy a topikindítóban "biztos forrásra" hivatkozik az illető, majd később már csak "szerintem igaz lehet". Elhiszem mindazt, amit leírtatok, de ezt az esetet nem. Nagyon úgy tűnik, mintha egy konkurens cég akarná lejáratni riválisát... Ha azonban BIZONYÍTÉKOKKAL ALÁTÁMASZTVA kiderül, hogy mégis igaz, az első leszek, aki megkövet titeket.
Az indexes hírhez semmit nem fűznék hozzá, tragikus, hogy ilyen megtörténhet, és kívánom, hogy a "szülők" a börtönben ilyen bánásmódot kapjanak, miközben életük végéig egy nedves, hideg, patkánylyukban rohadnak.
Az indexes hírhez semmit nem fűznék hozzá, tragikus, hogy ilyen megtörténhet, és kívánom, hogy a "szülők" a börtönben ilyen bánásmódot kapjanak, miközben életük végéig egy nedves, hideg, patkánylyukban rohadnak.
Panna21
2Privát üzenet
regisztrálva: 2006.05.26.
életkor: 28 év
gyerekek:
életkor: 28 év
gyerekek:
- Fiú
- Lakhely:
1221 Budapest - Utolsó belépés:
2009. 10. 29. 19:29:25 - Gyerekek:
- Dominik Sándor, 2004. 12. 24.
187.
Panna21, 2006.06.26. 10:32,
kovacspisti írta:
de nem csak az ő lánya már elnézést.
de nem csak az ő lánya már elnézést.
Ergo, ha már itt tartunk, akkor ez igaz az apára is...vagyis egyik szülő sem sértheti meg a gyermek, vagy más ember személyiségi jogait.
Szép a muzulmán, a zsidó és a cigány kultúra is....de oka van az előítéletnek, sajnos....
Mindenki a maga hírének-szerencséjének kovácsa.
kovacspisti írta:
Szerintem a fikuszt, és a kereskedelmi híradót is csak az nézi, aki már fél ötkor beül a Balázs elé, követve a Mónikáig és fel sem áll a fikuszig. Jellemző réteg. Nem kell mindent elhinni, furcsa, hogy a Duna tévét senki sem említette. Talán azelőtt kellenne többet ülni, és nem lenne ilyen könnyen hihető ez a maszlag.
Szerintem a fikuszt, és a kereskedelmi híradót is csak az nézi, aki már fél ötkor beül a Balázs elé, követve a Mónikáig és fel sem áll a fikuszig. Jellemző réteg. Nem kell mindent elhinni, furcsa, hogy a Duna tévét senki sem említette. Talán azelőtt kellenne többet ülni, és nem lenne ilyen könnyen hihető ez a maszlag.
Ezt kikérem magamnak és másoknak is...
kovacspisti írta:
Talán ha több bizalom, és kevesebb előítélet lenne abban, akire vonatkozik, nagyobb lenne az elfogadás is nem?
Talán ha több bizalom, és kevesebb előítélet lenne abban, akire vonatkozik, nagyobb lenne az elfogadás is nem?
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje....
Mannkata
2Privát üzenet
- Utolsó belépés:
186.
Mannkata, 2006.06.26. 08:30
A Csellengőt én is szoktam nézni, de ezt az adást nem láttam...
(és a főcimzenéjétől - klippjétől kiráz hideg - szörnyű:()
Kuncze Gábor nagyon jó volt! (csak Demszky néven ne jelentkezzen be már senki, lécci ;))
Kata
(és a főcimzenéjétől - klippjétől kiráz hideg - szörnyű:()
Kuncze Gábor nagyon jó volt! (csak Demszky néven ne jelentkezzen be már senki, lécci ;))
Kata
boozsi
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.12.16.
életkor: 31 év
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Fiú
- Utolsó belépés:
2012. 01. 26. 13:32:12 - Gyerekek:
- zsombor, 2003. 04. 22.
- Botond, 2003. 10. 22.
185.
boozsi, 2006.06.26. 08:26,
előzmény: 183.
Én irtam a "maszlagot" /?/,és az M2-őn volt!
boozsi
2Privát üzenet
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Fiú
- Utolsó belépés:
- zsombor, 2003. 04. 22.
- Botond, 2003. 10. 22.
184.
boozsi, 2006.06.26. 08:24
Most igy az jutott eszembe,hogy akiknek az apja kilopta a gyerekeket az országból,azt sem hozta le rögtön a média,csak azt,hogy már hónapok óta nem tud a biróság olyan itéletet hozni,hogy visszakaphassa a gyerekét!
ÁGI EGYETÉRTEK
ÁGI EGYETÉRTEK
Hannamaria
2Privát üzenet
regisztrálva: 2006.02.13.
életkor: 33 év
gyerekek:
gyerekek:
- Lány
- Fiú
- Utolsó belépés:
2011. 11. 19. 12:03:15 - Gyerekek:
- Rita Virág, 2005. 07. 17.
- Ákos György, 2009. 04. 24.
183.
Hannamaria, 2006.06.26. 08:19,
A Duna tévét senki sem említette volna? Egész véletlenül nem ott látható a "Csellengők"...? Merthogy valaki leírt itt egy, a Csellengőkben látott "maszlagot"... olvasd el...
182.
Dodoa, 2006.06.26. 07:25
Sziasztok!
Én csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy az eset(ek) miért nem kapott (kaphatott) nyílvánosságot.
Gondoljatok csak bele, hogy már hosszú-hosszú évek óta MINDENT a média irányít ebben az országban.... Amennyiben napvilágra kerülne a tettes(ek) elkapása előtt, szerintetek mennyire esne vissza a nagy áruházak forgalma? Persze vásárolni elmegy az ember -csak mondjuk a gyerekeket otthon hagyja apánál, vagy mamánál - mennyivel kevesebb csoki-cukor-kisautó, meg még "mittudoménmi" fogyna? A 100Ft-ossal működő kis járgányok, a kinti üzletek forgalma, a fagyizó stb, stb, stb....
Ki engedheti ezt meg magának manapság?? Melyik áruház? Ha azonban elkapják a tetteseket, akkor csak fellélegzik majd az ember a hír hallatán, hogy "de jó, hogy mi megúsztuk",és megy továbbra is minden a régi norma szerint...
Kata
Én csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy az eset(ek) miért nem kapott (kaphatott) nyílvánosságot.
Gondoljatok csak bele, hogy már hosszú-hosszú évek óta MINDENT a média irányít ebben az országban.... Amennyiben napvilágra kerülne a tettes(ek) elkapása előtt, szerintetek mennyire esne vissza a nagy áruházak forgalma? Persze vásárolni elmegy az ember -csak mondjuk a gyerekeket otthon hagyja apánál, vagy mamánál - mennyivel kevesebb csoki-cukor-kisautó, meg még "mittudoménmi" fogyna? A 100Ft-ossal működő kis járgányok, a kinti üzletek forgalma, a fagyizó stb, stb, stb....
Ki engedheti ezt meg magának manapság?? Melyik áruház? Ha azonban elkapják a tetteseket, akkor csak fellélegzik majd az ember a hír hallatán, hogy "de jó, hogy mi megúsztuk",és megy továbbra is minden a régi norma szerint...
Kata
181.
Jossika, 2006.06.26. 07:15
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot, és én végig egy dolgon gondolkodtam.
MIÉRT NEM TELJESEN MINDEGY, hogy megtörtént-e valóban EZ az eset vagy sem?
A fontos az, hogy felvetődik egy olyan téma, amibe az ember talán magától bele sem gondolna, felhívjuk egymás figyelmét egy olyan "veszélyforrásra", ami valóban akár meg is történhet, ezáltal körültekintőbbek leszünk, s talán nem hagyjuk össze-vissza rohangálni a gyerekeket a bev.kp-okban. Miért fontos az, hogy konkrétan ez az eset igaz-e? A többi példa, amit a lányok felsoroltak alátámasztja, hogy sok ilyen eset előfordul.
Miért baj az, ha van egy téma, amiről jót beszélgetnek az emberek, tapasztalatot cserélnek, ötletet adnak? Hisz ez a fórumozás lényege.
Szerintem akár megtörtént, akár nem, sokan tanulnak belőle.
Olvasgattam a topicot, és én végig egy dolgon gondolkodtam.
MIÉRT NEM TELJESEN MINDEGY, hogy megtörtént-e valóban EZ az eset vagy sem?
A fontos az, hogy felvetődik egy olyan téma, amibe az ember talán magától bele sem gondolna, felhívjuk egymás figyelmét egy olyan "veszélyforrásra", ami valóban akár meg is történhet, ezáltal körültekintőbbek leszünk, s talán nem hagyjuk össze-vissza rohangálni a gyerekeket a bev.kp-okban. Miért fontos az, hogy konkrétan ez az eset igaz-e? A többi példa, amit a lányok felsoroltak alátámasztja, hogy sok ilyen eset előfordul.
Miért baj az, ha van egy téma, amiről jót beszélgetnek az emberek, tapasztalatot cserélnek, ötletet adnak? Hisz ez a fórumozás lényege.
Szerintem akár megtörtént, akár nem, sokan tanulnak belőle.
Uagi
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.10.23.
életkor: 41 év
gyerekek:
életkor: 41 év
gyerekek:
- Lány
- Utolsó belépés:
2009. 08. 07. 10:54:14 - Gyerekek:
- Kata, 2004. 03. 31.
180.
Uagi, 2006.06.26. 00:56,
előzmény: 173.
Sziasztok!
Kunce Gábor a KIRÁLY!!!
Ebbe a szomorkás topikba nekem nagy vidámságot hozott!!
Nem a mondanivalójával (azzal egyetértek) hanem a személyével, profiljával, stílusával.
Percek óta ezen mulatok
Tök jó volt!
Köszi Ági :)
Kunce Gábor a KIRÁLY!!!
Ebbe a szomorkás topikba nekem nagy vidámságot hozott!!
Nem a mondanivalójával (azzal egyetértek) hanem a személyével, profiljával, stílusával.
Percek óta ezen mulatok
Tök jó volt!Köszi Ági :)
szurofka
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.01.11.
gyerekek:
gyerekek:
- Lány
- Fiú
- Lány
- Teljes név:
Szurofkáné Donkó Anita - Lakhely:
Egerszalók - Utolsó belépés:
2012. 01. 31. 01:07:12 - Gyerekek:
- Noémi Anna, 1995. 05. 29.
- Máté Gábor, 1997. 02. 21.
- Laura Eszter, 2003. 08. 29.
179.
szurofka, 2006.06.26. 00:46,
Ha megfeszítenének, sem tudnám, mikor megy a Balázs, és hogy utána Mónika van, komolyan...a gyerekeimmel vagyok elfoglalva, és még más ezer dolgom van...de Te nagyon tudod, biztos nézed. ;)
És még Te beszélsz degradálóan egy bizonyos jellemző rétegről, valszeg közéjük tartozol.
És még Te beszélsz degradálóan egy bizonyos jellemző rétegről, valszeg közéjük tartozol.
178.
kovacspisti, 2006.06.26. 00:35
Miért kell idekeverni egy arab világ meg nem értett történetét? Persze a lánya nélkül soha, de nem csak az ő lánya már elnézést. Mit tud egy átlag magyar a muzulmánokról, a zsidókról, a cigányokról? Jé, ez nem adja vissza a gyerekét, az asszonyt állatként tartják, a második tele van pénzzel, a harmadik meg csak lopni tud. Talán ha több bizalom, és kevesebb előítélet lenne abban, akire vonatkozik, nagyobb lenne az elfogadás is nem?
csillus
2Privát üzenet
gyerekek:
gyerekek:
- Lány
- Teljes név:
Németh Csilla - Lakhely:
- Fanni, 2003. 02. 10.
177.
csillus, 2006.06.25. 23:43,
előzmény: 150.
Andi, az a vicces, hogy ha benne lenne a Blikkben meg az RTL-ben, akkor meg pont azt mondanánk, hogy ott olvastuk/láttuk, biztos nem igaz...
És az, hogy a világon sehol nem történhetett meg szerinted... Olvastad, ugye, a Lányom nélkül soha c. könyvet (vagy láttad a filmet)? Arra is azt gondolná az ember, milyen hátborzongató történet, biztos kitaláció, hatásvadászat, aztán ma meg már Magyarországon is egy csomó hasonló esetről tudunk.
Mondjuk tény, hogy kismamatársaim szeretik kollektíven bizonyos ügyek mellett vehemensen letenni a névjegyüket:) Szívük joga, ahogy az ellenvéleményé is. Dehát szerintem mindenkinek a lényeg az, hogy ismét és ismét bebizonyosodik, mekkora a felelősségünk .
És az, hogy a világon sehol nem történhetett meg szerinted... Olvastad, ugye, a Lányom nélkül soha c. könyvet (vagy láttad a filmet)? Arra is azt gondolná az ember, milyen hátborzongató történet, biztos kitaláció, hatásvadászat, aztán ma meg már Magyarországon is egy csomó hasonló esetről tudunk.
Mondjuk tény, hogy kismamatársaim szeretik kollektíven bizonyos ügyek mellett vehemensen letenni a névjegyüket:) Szívük joga, ahogy az ellenvéleményé is. Dehát szerintem mindenkinek a lényeg az, hogy ismét és ismét bebizonyosodik, mekkora a felelősségünk .
agnes30
2Privát üzenet
regisztrálva: 2006.02.14.
- Lakhely:
2090 Remeteszölös - Utolsó belépés:
2012. 02. 01. 14:00:20
176.
agnes30, 2006.06.25. 23:43
Sziasztok!
Nem tudom megállni, hogy hozzá ne szóljak a történethez.
Szerintem, ha a hír igaz, akkor azért nem kapott még nyílvánosságot mert nem akarnak pánikot kelteni. Értem ezalatt a tv, fokusz..stb-t.
És ha valaki kételkedik, akkor utána járhat úgy, hogy elmegy a corába és megkérdezi az ott dolgozó embereket mert biztos lesz egy olyan vagy több is, aki megerősítheti a történetet ha igaz. Pénztáros, más bolti alkalmazott..stb, Titok tartás ide vagy oda, egy biztos kotyogni fog ha igaz.
Én biztos megfogom kérdezni mert nagyon nagyon szeretném megtudni, milyen világban is élünk.
Ági
Nem tudom megállni, hogy hozzá ne szóljak a történethez.
Szerintem, ha a hír igaz, akkor azért nem kapott még nyílvánosságot mert nem akarnak pánikot kelteni. Értem ezalatt a tv, fokusz..stb-t.
És ha valaki kételkedik, akkor utána járhat úgy, hogy elmegy a corába és megkérdezi az ott dolgozó embereket mert biztos lesz egy olyan vagy több is, aki megerősítheti a történetet ha igaz. Pénztáros, más bolti alkalmazott..stb, Titok tartás ide vagy oda, egy biztos kotyogni fog ha igaz.
Én biztos megfogom kérdezni mert nagyon nagyon szeretném megtudni, milyen világban is élünk.
Ági
zolivi
2Privát üzenet
regisztrálva: 2006.06.23.
életkor: 32 év
gyerekek:
életkor: 32 év
gyerekek:
- Lány
- Utolsó belépés:
2007. 07. 11. 00:05:41 - Gyerekek:
- Tünde, 2006. 04. 03.
175.
zolivi, 2006.06.25. 23:38
Sziasztok!
Máshonnan kattintottam ide.
Két történet:
Most babázok ezerrel, mert majdnem 3 hónapos a kislányom. Korábban rendőr voltam. Egy apukának úgy tűnt el a kisfia, hogy kint játszott a kertben, meglátott egy kutyát az utcán, kimászott utána a drótkerítés alatt. A közeli park csövesei leltek rá a kb kétéves gyerekre, rendesek voltak, mert a keresésre induló kollégáknak ordítottak, hogy van itt egy gyerek, nem ezt keresik-e.
Másik: ismerősom nagy pocakkal, kb 7-8 hónapos terhesen sétáltatja a háromévesforma kislányát. Egyszer csak odamegy hozzá egy nő: Jaj de édes kislány, hogy hívják? ismerősöm mondja, hogy Anna. Ja de érdekes, neki van egy ismerős kislány a családban, aki majdnem így néz ki csak nem Anna, hanem (asszem) Rita. És megfogta az Anna kezét és elkezdte elhúzni az anyukától, aki nagy pocakkal alig bírta megtartani a gyereket, aki ugye ordított. Közben magyarázta, hogy ez biztos nem is az ő gyereke, mert ez a Rita és adja vissza, biztosan ellopta éjszaka, meg ilyenek. Szegény ismerősöm meg bizonygatta, hogy ez az ő gyereke, ne rángassa, stb. Ja és senki nem segített neki, pedig voltak az utcán még.
Egyébként én a Corás történetet elhiszem.
Máshonnan kattintottam ide.
Két történet:
Most babázok ezerrel, mert majdnem 3 hónapos a kislányom. Korábban rendőr voltam. Egy apukának úgy tűnt el a kisfia, hogy kint játszott a kertben, meglátott egy kutyát az utcán, kimászott utána a drótkerítés alatt. A közeli park csövesei leltek rá a kb kétéves gyerekre, rendesek voltak, mert a keresésre induló kollégáknak ordítottak, hogy van itt egy gyerek, nem ezt keresik-e.
Másik: ismerősom nagy pocakkal, kb 7-8 hónapos terhesen sétáltatja a háromévesforma kislányát. Egyszer csak odamegy hozzá egy nő: Jaj de édes kislány, hogy hívják? ismerősöm mondja, hogy Anna. Ja de érdekes, neki van egy ismerős kislány a családban, aki majdnem így néz ki csak nem Anna, hanem (asszem) Rita. És megfogta az Anna kezét és elkezdte elhúzni az anyukától, aki nagy pocakkal alig bírta megtartani a gyereket, aki ugye ordított. Közben magyarázta, hogy ez biztos nem is az ő gyereke, mert ez a Rita és adja vissza, biztosan ellopta éjszaka, meg ilyenek. Szegény ismerősöm meg bizonygatta, hogy ez az ő gyereke, ne rángassa, stb. Ja és senki nem segített neki, pedig voltak az utcán még.
Egyébként én a Corás történetet elhiszem.
Honcsi
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.01.22.
életkor: 34 év
gyerekek:
életkor: 34 év
gyerekek:
- Fiú
- Lány
- Fiú
- Teljes név:
Horváthné Mónika - Utolsó belépés:
2012. 02. 02. 16:24:37 - Gyerekek:
- Dominik, 2003. 09. 07.
- Zorka, 2005. 06. 14.
- Ákos, 2010. 12. 04.
174.
Honcsi, 2006.06.25. 21:32
Ezzel én is egyetértek. Ami nincs a tv-ben az már nem is lehet valóság??
dehogynem!!
Annyi minden történik nap mint nap, emberek halnak meg, születnek.
Emberek tűnnek el nyomtalandul, vagy ártatlanokat ölnek meg.... :'( :'( :'(
Nem kerülhet be minden a tv-be.
Így is már a hiradók nem arról szólnak, mint régebben.
MIndig csak a term.-i katasztrófák, gyilkolások, háborúk... semmi más...
SZomorú vagyok, hogy most is egymásnak estetek, hiszen ez a topik csak jó indulatból lett indítva, HOGY VIGYÁZZUNK GYERMEKEINKRE, MERT ISZONYAT VILÁGBAN ÉLÜNK, mert sajnos tényleg vannak ilyen emberek, akik ilyen aberáltak, és ilyen és ettől durvább dolgokat tesznek, sajnos.. :( :( :(
De sokan nem hiszik el ezeket, mert nem tapasztalják meg. (hiszem ha látom tipusok biztos)
Remélem nekem sem kell soha ilyen helyzetben kerülnöm, mint amiket leíratok, és kívánom, hogy más se éljen át ilyen szörnyű dolgokat.
Amúgy én ha tehetném betiltanám a horror, thriller és egyéb szemét filmeket, mert nem hiszem, hogy jó hatással van az emberekre, pláne az olyanokra, akik tényleg "betegek" és élvezik, ha olyasmit csinálhatnak, ami a filmekben van.
És lehet hogy ez a szemét dolog is egy filmből lett "elcsenve", és lehet, hogy pont ezért csinálják azok az idióta emberek, mert ez tetszik nekik.
Hányszor van az, hogy vmi könyv, regény alapján cselekszenek, stb..
gondolom nem csak filmekben történnek ezek. Meg különben is majdnem minden filmnek történetnek van vmi valós alapja.
Szval szerintem a topik indítója csak jót akart, felhívni a figyelmet gyerekeinkre, hogy milyen fontosak nekünk, és hogy milyen hiszékenyek, milyen sérülékenyek...és milyen gyorsan megtörténhet a baj.
És igaza van, mert ha mindenki figyelne 200%-osan a gyerekére, nem lenne annyi eltűnt gyerek. Na meg ha nem lennének azok a @&*đĐ># emberek!!!
Az biztos én is jobban fogok figyelni ezentúl... lehet, hogy veszek én is egy gyerekpórázt :)
Moncsi
dehogynem!!
Annyi minden történik nap mint nap, emberek halnak meg, születnek.
Emberek tűnnek el nyomtalandul, vagy ártatlanokat ölnek meg.... :'( :'( :'(
Nem kerülhet be minden a tv-be.
Így is már a hiradók nem arról szólnak, mint régebben.
MIndig csak a term.-i katasztrófák, gyilkolások, háborúk... semmi más...
SZomorú vagyok, hogy most is egymásnak estetek, hiszen ez a topik csak jó indulatból lett indítva, HOGY VIGYÁZZUNK GYERMEKEINKRE, MERT ISZONYAT VILÁGBAN ÉLÜNK, mert sajnos tényleg vannak ilyen emberek, akik ilyen aberáltak, és ilyen és ettől durvább dolgokat tesznek, sajnos.. :( :( :(
De sokan nem hiszik el ezeket, mert nem tapasztalják meg. (hiszem ha látom tipusok biztos)
Remélem nekem sem kell soha ilyen helyzetben kerülnöm, mint amiket leíratok, és kívánom, hogy más se éljen át ilyen szörnyű dolgokat.
Amúgy én ha tehetném betiltanám a horror, thriller és egyéb szemét filmeket, mert nem hiszem, hogy jó hatással van az emberekre, pláne az olyanokra, akik tényleg "betegek" és élvezik, ha olyasmit csinálhatnak, ami a filmekben van.
És lehet hogy ez a szemét dolog is egy filmből lett "elcsenve", és lehet, hogy pont ezért csinálják azok az idióta emberek, mert ez tetszik nekik.
Hányszor van az, hogy vmi könyv, regény alapján cselekszenek, stb..
gondolom nem csak filmekben történnek ezek. Meg különben is majdnem minden filmnek történetnek van vmi valós alapja.

Szval szerintem a topik indítója csak jót akart, felhívni a figyelmet gyerekeinkre, hogy milyen fontosak nekünk, és hogy milyen hiszékenyek, milyen sérülékenyek...és milyen gyorsan megtörténhet a baj.
És igaza van, mert ha mindenki figyelne 200%-osan a gyerekére, nem lenne annyi eltűnt gyerek. Na meg ha nem lennének azok a @&*đĐ># emberek!!!
Az biztos én is jobban fogok figyelni ezentúl... lehet, hogy veszek én is egy gyerekpórázt :)
Moncsi
173.
kuncze.gabor, 2006.06.25. 21:29,
előzmény: 163.
Kedves Pisti!
Mint barátod és szinte második apád, szeretnélek toleránsabb gondolkodásmósra inteni. Figyelmedbe ajánlom, hogy mi a liberális gondolkodásmódot követjük így sajnos hozzászólásaidtól MÉLYEN elhatárolom magam és a nevet is, amit magadnak választottál.
Azért, mert valaki internetezik, követi a világ eseményeit (bármilyen szinten is, bármilyen fórumon is tegye azt), még nevelheti is a gyerekét, így amit írtál, nagy demagógia, vagdalkozás. Ettől pedig elhatárolódunk. Az én hozzászólásom is csak egy volt a vélemények közül. Nem kell vele egyetérteni (sőt, mi a szólás- és vélemény szabadságát hirdetjük), ha az a másság (és sajnos sokan tévesen pejoratív értelmet kölcsönöznek ennek a szónak) tiszteletbentartása mellett történik.
Tisztelettel: Kuncze Gábor :)
Mint barátod és szinte második apád, szeretnélek toleránsabb gondolkodásmósra inteni. Figyelmedbe ajánlom, hogy mi a liberális gondolkodásmódot követjük így sajnos hozzászólásaidtól MÉLYEN elhatárolom magam és a nevet is, amit magadnak választottál.
Azért, mert valaki internetezik, követi a világ eseményeit (bármilyen szinten is, bármilyen fórumon is tegye azt), még nevelheti is a gyerekét, így amit írtál, nagy demagógia, vagdalkozás. Ettől pedig elhatárolódunk. Az én hozzászólásom is csak egy volt a vélemények közül. Nem kell vele egyetérteni (sőt, mi a szólás- és vélemény szabadságát hirdetjük), ha az a másság (és sajnos sokan tévesen pejoratív értelmet kölcsönöznek ennek a szónak) tiszteletbentartása mellett történik.
Tisztelettel: Kuncze Gábor :)
172.
haziko, 2006.06.25. 21:09
Nem értem némelyik hozászólást. Azért mert nincs a TV-be vagy valamelyik újságba máris kamú a hír!!!
Naponta születnek hármasikrek mégis csak 1%-uk él a nyilvánossággal, hogy megmutassa magát és gyermekeiket.
Naponta születnek hármasikrek mégis csak 1%-uk él a nyilvánossággal, hogy megmutassa magát és gyermekeiket.
Mannkata
2Privát üzenet
- Utolsó belépés:
171.
Mannkata, 2006.06.25. 20:40
Sziasztok,
na látom, milyen vita alakult ki.
Nem kell elhinni amit írtam. Szerintem igaz, máskülönben nem írtam volna ide be. És az már tényleg bebizonyosodott, hogy sajonos ez egy módszer, amit gyakran használnak.
Csak azt nem értem, hogy a kétkedők akkor már hinni fognak, ha mondjuk holnap este a Fókuszban ez lesz a téma, vagy a Blikkben ez lesz a 3. oldalon?
kata
na látom, milyen vita alakult ki.
Nem kell elhinni amit írtam. Szerintem igaz, máskülönben nem írtam volna ide be. És az már tényleg bebizonyosodott, hogy sajonos ez egy módszer, amit gyakran használnak.
Csak azt nem értem, hogy a kétkedők akkor már hinni fognak, ha mondjuk holnap este a Fókuszban ez lesz a téma, vagy a Blikkben ez lesz a 3. oldalon?
kata
170.
Aviva01, 2006.06.25. 20:12,
Amikor már azt hinné az ember, hogy ennél már Te sem tudod alább múlni magadat, akkor tessék! fantasztikus topicot választottál a kretén hozzászólásaidhoz, és irtó jó érzékkel és átgondoltam tetted hozzá szánalmas önmagadat! ismét csak gratulálni tudok és újból a saját topicod felé terelgetni sajnálatra méltó lényedet: dühöngő: kardosbeáták és társaik,
további jó mérgezést és szegénységi bizonyítványok hadát Neked!
A
további jó mérgezést és szegénységi bizonyítványok hadát Neked!
A
bambino6
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.10.20.
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lakhely:
Miskolc - Utolsó belépés:
2011. 09. 05. 09:07:00 - Gyerekek:
- Gábor, 2003. 01. 24.
169.
bambino6, 2006.06.25. 19:47,
előzmény: 168.
Sziasztok!
Véletlenül klikkeltem rá erre a linkre...Nincs is időm végig olvasni ennyi hozzászólást! 152-nél tartunk talán..
Azért elindultam az elejétől,mi is ez..
A 60.kis hozzászólásban jártam,amikor már peregtek a könnyeim...
Ugyanis beklikkeltem más linkekre is ,halálra kínzott kicsi gyerekek ügyei,meg ilyesmi..
Tudjuk jól,-ha igaz, ha nem,amit írtatok,és hallottatok-, enélkül is halálosan féltjük a gyermekeinket,és mint egy tigrisanya,gyilkolnánk,ha valaki bántani merészelné őket...
előfordul, hogy pillanatok alatt eliramodnak a gyerkőcök...de egy gondos szülő szeme azért félig mindig a gyereken van...nem tudnám elképzelni, hogy ne lássam a látókörömben a 3 és fél éves fiamat egy nagy bevásárló központban,ahol, pillanatok alatt eltűnhet...
nem példálózni és nem is nagyképűsködni akarok, mert egy sima játaszótéren is szem előtt vesztem sokszor...akkor trappolok, hogy hol van,..DE VALÓBAN.EZ AZ EGÉSZ ARRA JÓ, HOGY GONDOJUK ÁT: ŐK,A KINCSEINK,NAGYON VIGYÁeZUNK RÁJUK, SEMMI MÁS NEM LEHET FONTOSABB A FÖLDÖN...
EZ CSAK EGY KIS EMLÉKEZTETŐ, SOSEM ÁRT BELEGONDOLNI..
Böbe
Véletlenül klikkeltem rá erre a linkre...Nincs is időm végig olvasni ennyi hozzászólást! 152-nél tartunk talán..
Azért elindultam az elejétől,mi is ez..
A 60.kis hozzászólásban jártam,amikor már peregtek a könnyeim...
Ugyanis beklikkeltem más linkekre is ,halálra kínzott kicsi gyerekek ügyei,meg ilyesmi..
Tudjuk jól,-ha igaz, ha nem,amit írtatok,és hallottatok-, enélkül is halálosan féltjük a gyermekeinket,és mint egy tigrisanya,gyilkolnánk,ha valaki bántani merészelné őket...
előfordul, hogy pillanatok alatt eliramodnak a gyerkőcök...de egy gondos szülő szeme azért félig mindig a gyereken van...nem tudnám elképzelni, hogy ne lássam a látókörömben a 3 és fél éves fiamat egy nagy bevásárló központban,ahol, pillanatok alatt eltűnhet...
nem példálózni és nem is nagyképűsködni akarok, mert egy sima játaszótéren is szem előtt vesztem sokszor...akkor trappolok, hogy hol van,..DE VALÓBAN.EZ AZ EGÉSZ ARRA JÓ, HOGY GONDOJUK ÁT: ŐK,A KINCSEINK,NAGYON VIGYÁeZUNK RÁJUK, SEMMI MÁS NEM LEHET FONTOSABB A FÖLDÖN...
EZ CSAK EGY KIS EMLÉKEZTETŐ, SOSEM ÁRT BELEGONDOLNI..
Böbe
kristin75
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.01.17.
- Utolsó belépés:
2011. 11. 01. 17:41:31
168.
kristin75, 2006.06.25. 18:30
Lányok ez borzasztó!!!
olyan rossz érzésem lett,mióta olvastam a történ,eteket....milyen világot élünk? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
kriszta
olyan rossz érzésem lett,mióta olvastam a történ,eteket....milyen világot élünk? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
kriszta
boozsi
2Privát üzenet
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Fiú
- Utolsó belépés:
- zsombor, 2003. 04. 22.
- Botond, 2003. 10. 22.
167.
boozsi, 2006.06.25. 18:23
Sziasztok!
Nem tudom látta e valaki kb 2 hete az M2-őn,a Csellengőkben,hogy egy kétségbeesett anya keresi kicsi lányát,aki több hónapja eltűnt!
A történet: kislány játszott az udvaron,anya valamiért bement,mire kijött,a kislány eltűnt!
Mindenhol kerestették,aztán egy járókelőnek gyanús lett egy utcán kolduló kisfiú ! ,és lefotózta a telefonjával.
Az anyukához eljutott ez a fotó,és felismerte a kisfiúban a kislányát,akinek le volt vágva a haja,és piszkos szakadt fiúruhában volt.
Csak ennyit a kétkedőknek!
Ja,és azóta sem találják :(
Nem tudom látta e valaki kb 2 hete az M2-őn,a Csellengőkben,hogy egy kétségbeesett anya keresi kicsi lányát,aki több hónapja eltűnt!
A történet: kislány játszott az udvaron,anya valamiért bement,mire kijött,a kislány eltűnt!
Mindenhol kerestették,aztán egy járókelőnek gyanús lett egy utcán kolduló kisfiú ! ,és lefotózta a telefonjával.
Az anyukához eljutott ez a fotó,és felismerte a kisfiúban a kislányát,akinek le volt vágva a haja,és piszkos szakadt fiúruhában volt.
Csak ennyit a kétkedőknek!
Ja,és azóta sem találják :(
saramano
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.05.06.
életkor: 37 év
gyerekek:
életkor: 37 év
gyerekek:
- Lány
- Utolsó belépés:
2012. 01. 29. 10:57:52 - Gyerekek:
- Sára, 2004. 04. 14.
166.
saramano, 2006.06.25. 17:51,
előzmény: 1.
Sajnálattal olvasom, hogy ismét kezdődik ez a név és profil nélküli hozzászólások esete.
Bevallom én egy pillanatig nem kételkedtem abban, hogy ez az eset megtörtént, mert igen is megtörténhet. Néhány héttel ezelőtt a német RTL egyik esti adásában ez volt a téma. Gyerek- és szervkereskedelem. A legtipikusabb és leggyakrabban előforduló módszer pontosan az volt, mint amit itt leírtak. És kedves Pisti, képzeld, igen a fiúkra parókát raknak, lány ruhába öltöztetik őket, a lányokat pedig fiús ruhába, lenyírva vagy sapkával a fejükön viszik és az esetek legnagyobb részében elkábítva, babakocsiban tolva próbálnak eltűnni velük. Több családot bemutattak, akiknek szerencséjük volt és a csemetéjük megmenekült, de voltak szülők, akik azóta is várják a hírt a gyermekükről. Azt hiszem, ha láttátok volna a műsort, a riportokat, nem írogattatok volna ilyeneket.
Az ismerős pár, akiknek meg a két gyereke tűnt el Disney Land-ben, pedig szívesen vállalna mindenféle rendőrségi procedúrát, csak ne lenne igaz, az ami velük történt! Nem tudom, Téged, hogy érintene, ha elmennétek egy boldognak ígérkező családi nyaralásra és öt helyett csak hárman térnétek haza és utána valaki megvádolna, hogy kitaláltad a történetet. Szerintem ennyire senki sem aberált, hogy ilyet kitaláljon.
Szerintem mi szülők lennénk a legboldogabbak, ha biztosak lehetnénk benne, hogy ilyesmi soha nem fordulhat elő! Nem kívánom senkinek, hogy ilyesmit meg kelljen élnie és remélem, hogy nem is fog senkivel ilyesmi történni! Mindenesetre én biztos, hogy továbbra is nagyon - nagyon fogok figyelni Manóra, aki egy nagyon eleven és nagyon barátkozó típus. Nézhet érte bárki abnormálisnak, az nem érdekel, nekem az a fontos, hogy őt biztonságban tudjam és úgy érezzem, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy nyugodt, boldog környezetben nőhessen fel és ebbe az is beletartozik, hogy nem fogom elzárni a világtól, mert ez a történet sem erről szólt.
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA ÉS A GYEREKEINKRE, AMENNYIRE CSAK TUDUNK!
Klaudia
Bevallom én egy pillanatig nem kételkedtem abban, hogy ez az eset megtörtént, mert igen is megtörténhet. Néhány héttel ezelőtt a német RTL egyik esti adásában ez volt a téma. Gyerek- és szervkereskedelem. A legtipikusabb és leggyakrabban előforduló módszer pontosan az volt, mint amit itt leírtak. És kedves Pisti, képzeld, igen a fiúkra parókát raknak, lány ruhába öltöztetik őket, a lányokat pedig fiús ruhába, lenyírva vagy sapkával a fejükön viszik és az esetek legnagyobb részében elkábítva, babakocsiban tolva próbálnak eltűnni velük. Több családot bemutattak, akiknek szerencséjük volt és a csemetéjük megmenekült, de voltak szülők, akik azóta is várják a hírt a gyermekükről. Azt hiszem, ha láttátok volna a műsort, a riportokat, nem írogattatok volna ilyeneket.
Az ismerős pár, akiknek meg a két gyereke tűnt el Disney Land-ben, pedig szívesen vállalna mindenféle rendőrségi procedúrát, csak ne lenne igaz, az ami velük történt! Nem tudom, Téged, hogy érintene, ha elmennétek egy boldognak ígérkező családi nyaralásra és öt helyett csak hárman térnétek haza és utána valaki megvádolna, hogy kitaláltad a történetet. Szerintem ennyire senki sem aberált, hogy ilyet kitaláljon.
Szerintem mi szülők lennénk a legboldogabbak, ha biztosak lehetnénk benne, hogy ilyesmi soha nem fordulhat elő! Nem kívánom senkinek, hogy ilyesmit meg kelljen élnie és remélem, hogy nem is fog senkivel ilyesmi történni! Mindenesetre én biztos, hogy továbbra is nagyon - nagyon fogok figyelni Manóra, aki egy nagyon eleven és nagyon barátkozó típus. Nézhet érte bárki abnormálisnak, az nem érdekel, nekem az a fontos, hogy őt biztonságban tudjam és úgy érezzem, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy nyugodt, boldog környezetben nőhessen fel és ebbe az is beletartozik, hogy nem fogom elzárni a világtól, mert ez a történet sem erről szólt.
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA ÉS A GYEREKEINKRE, AMENNYIRE CSAK TUDUNK!
Klaudia
csillanegra
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.08.25.
életkor: 30 év
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lakhely:
2120 Dunakeszi - Utolsó belépés:
2009. 02. 04. 13:59:15 - Gyerekek:
- Gábor Koppány, 2004. 11. 21.
165.
csillanegra, 2006.06.25. 17:48 (módosítva)
Naponta legalább 25 ezer eltűnt személyt keresnek az országban, közülük 4-5 ezer a GYERMEK.
Nagyokos beszólósok, nem kívánom, hogy a tiétek egy legyen a sokból. Inkább vigyázzatok rájuk, már ha van.
A hisztériakeltés az lenne pl. , hogy 4 dkg liszt napi fogyasztása, 2 héten belüli fejvesztéshez vezet.
Na ha ezt elhinné valaki, akkor jöhetnétek ide durrogni.
Az urbanlegend-es honlap meg csak örüljön, mert soha eddig ennyi látogatója nem volt mint most az fix.
Nagyokos beszólósok, nem kívánom, hogy a tiétek egy legyen a sokból. Inkább vigyázzatok rájuk, már ha van.
A hisztériakeltés az lenne pl. , hogy 4 dkg liszt napi fogyasztása, 2 héten belüli fejvesztéshez vezet.
Na ha ezt elhinné valaki, akkor jöhetnétek ide durrogni.
Az urbanlegend-es honlap meg csak örüljön, mert soha eddig ennyi látogatója nem volt mint most az fix.
csillanegra
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.08.25.
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lakhely:
2120 Dunakeszi - Utolsó belépés:
2009. 02. 04. 13:59:15 - Gyerekek:
- Gábor Koppány, 2004. 11. 21.
164.
csillanegra, 2006.06.25. 17:39,
Nem tudom kire gondolsz pisti, (mármint h röhejes), nem kívánom, hogy ha egyszer felnőttkorba lépsz és gyereked lesz lopják el őt, vagy akár most az anyukádat, de milyen lenne, ha ez "megtörténne" veled és hozzád hasonló névtelen senkik elküldenének a ........ ???
Szevasz.
Szevasz.
163.
kovacspisti, 2006.06.25. 17:19
na hogy jól felspannoltátok magatokat, ideje mindenkinek a háza táján sepregetni, a történet egy nagy kamu, egy legenda, mind a Gyűrű kúra meg ilyenek. Míg itt irogattok, neveljetek. Azért felmerült bennem csak a lány kell, és ha rövid a haja, mit vág le, és a fiúkkal? Arra parókát adnak.
Röhejesek vagytok, de nagyon.
Röhejesek vagytok, de nagyon.
Scarlett
2Privát üzenet
regisztrálva: 2003.07.01.
életkor: 42 év
gyerekek:
életkor: 42 év
gyerekek:
- Lány
- Utolsó belépés:
2010. 11. 08. 00:13:44 - Gyerekek:
- Anna, 2003. 10. 03.
162.
EndyVia!
Én is olvastam a topicot és a te felvetésedre szeretnék reagálni.
1. A Disneylandban leírt eset MEGTÖRTÉNT, ha személyiség jogokat nem sértene tudnám nevesíteni (lakóhely, családi név).
2. A kecskeméri arborétumban történteket is elhiszem, hisz minek találna ki valakit ilyet?!
3. A párom is tanúja volt, amikor az utácén egy férfi rácigált egy kislányt aki kiabált, hogy "segítség elrabol a bácsi". Ennek lassan 10 éve...
Szal régen is történtek ilyen dolgok, manapság pedig simán hihető a CORA-s sztori, vajon honnan tudja mindeni a sémát, a neten olvassa?!
4. Ahogy az előttem szólok is írták ill. maga a topic indító is azt hangúlyozta, hogy a lényeg: FIGYELEMFELKELTÉS. Abból nem lesz baj, hogy jobban odafigyelünk, ebben te is egyetértesz ahogy olvasom.
Hogy ki hogy reagál? Istenem emberek vagyunk és hál isten nagyon különbözőek, különböző vérmérséklettel, stb....Ettől színes a világ, ha zavar ne olvasd a topicot. Ennyi lenne a megoldás...a te problémádra.
Remélem nem bántottalak meg, én csak nem értem hogy miért kell folyton beleszólni egymás életébe.
Az zavar, hogy 150 hozzászólás arról szólt, hogy
Hát kérem szólásszabadság van...én végigsem olvasok olyan topicot ami nem érint, érdekel. Te miért tetted? Érdekelt?
Szilvi
(legalább egy keresztnevet felvállalhatnál:-()
Én is olvastam a topicot és a te felvetésedre szeretnék reagálni.
1. A Disneylandban leírt eset MEGTÖRTÉNT, ha személyiség jogokat nem sértene tudnám nevesíteni (lakóhely, családi név).
2. A kecskeméri arborétumban történteket is elhiszem, hisz minek találna ki valakit ilyet?!
3. A párom is tanúja volt, amikor az utácén egy férfi rácigált egy kislányt aki kiabált, hogy "segítség elrabol a bácsi". Ennek lassan 10 éve...
Szal régen is történtek ilyen dolgok, manapság pedig simán hihető a CORA-s sztori, vajon honnan tudja mindeni a sémát, a neten olvassa?!
4. Ahogy az előttem szólok is írták ill. maga a topic indító is azt hangúlyozta, hogy a lényeg: FIGYELEMFELKELTÉS. Abból nem lesz baj, hogy jobban odafigyelünk, ebben te is egyetértesz ahogy olvasom.
Hogy ki hogy reagál? Istenem emberek vagyunk és hál isten nagyon különbözőek, különböző vérmérséklettel, stb....Ettől színes a világ, ha zavar ne olvasd a topicot. Ennyi lenne a megoldás...a te problémádra.
Remélem nem bántottalak meg, én csak nem értem hogy miért kell folyton beleszólni egymás életébe.
Az zavar, hogy 150 hozzászólás arról szólt, hogy
EndyVia írta:
lehessen háborogni egy feltehetőleg meg sem történt tragédián,
???lehessen háborogni egy feltehetőleg meg sem történt tragédián,
Hát kérem szólásszabadság van...én végigsem olvasok olyan topicot ami nem érint, érdekel. Te miért tetted? Érdekelt?
Szilvi
(legalább egy keresztnevet felvállalhatnál:-()
krikri78
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.02.11.
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lakhely:
4033 Debrecen - Utolsó belépés:
2012. 01. 21. 14:54:49 - Gyerekek:
- Ernő Benedek, 2004. 12. 06.
161.
krikri78, 2006.06.25. 16:55,
előzmény: 160.
EndyVia!
Szerintem félreértettél, mert nem a kétkedésed miatt címeztem Neked a hozzászólásomat, mindenkinek szíve joga kiállni a saját érvei mellett. Inkább azzal van bajom, hogy miért fáj az Neked, hogy van aki hisz benne? Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is ártanának! Te elmondtad, hogy nem hiszel benne, oké. Miért nem lehet itt vége? Miért kell beszólni mindenkinek, aki hisz benne?
Mindegy, már látom, hogy én is csak dagasztom tovább, be is fejezem... :)
Kriszti
Szerintem félreértettél, mert nem a kétkedésed miatt címeztem Neked a hozzászólásomat, mindenkinek szíve joga kiállni a saját érvei mellett. Inkább azzal van bajom, hogy miért fáj az Neked, hogy van aki hisz benne? Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is ártanának! Te elmondtad, hogy nem hiszel benne, oké. Miért nem lehet itt vége? Miért kell beszólni mindenkinek, aki hisz benne?

Mindegy, már látom, hogy én is csak dagasztom tovább, be is fejezem... :)
Kriszti
160.
EndyVia, 2006.06.25. 16:37,
előzmény: 158.
Jaj, Kriszti, kérlek... Nem ismerjük egymást, mi köze ennek a témának ahhoz, hogy ki nyújtana segítséget a bajban és ki nem, kérlek ne kezdjük ezt...
Elég régi recept, hogy ha érvek nincsenek, jön a személyeskedés -sajnos...
És nem azt írtam, hogy a "történethez" ragaszkodik a többség foggal-körömmel, hanem annak "megtörténtéhez". Nem ugyanaz...
Valamint minden hsz-omban hangot adtam annak, hogy ha már ez az egész így feldagadt, reméljük megvéd legalább 1 családot a gyerek elvesztés sokjától.
Aki ebbe a topikba úgy tette be a lábát, hogy a kétkedésének adott hangot, az rendre megkapta a magáét - még, hogy ne ragaszkodnátok vakon ahhoz, hogy igaz a történet, ugyan már...
De ha az a cél, hogy lehessen háborogni egy feltehetőleg meg sem történt tragédián, akkor félreértettem, bocs...
Elég régi recept, hogy ha érvek nincsenek, jön a személyeskedés -sajnos...
És nem azt írtam, hogy a "történethez" ragaszkodik a többség foggal-körömmel, hanem annak "megtörténtéhez". Nem ugyanaz...
Valamint minden hsz-omban hangot adtam annak, hogy ha már ez az egész így feldagadt, reméljük megvéd legalább 1 családot a gyerek elvesztés sokjától.
Aki ebbe a topikba úgy tette be a lábát, hogy a kétkedésének adott hangot, az rendre megkapta a magáét - még, hogy ne ragaszkodnátok vakon ahhoz, hogy igaz a történet, ugyan már...
De ha az a cél, hogy lehessen háborogni egy feltehetőleg meg sem történt tragédián, akkor félreértettem, bocs...
B.Gabi
2Privát üzenet
regisztrálva: 2004.09.26.
életkor: 38 év
gyerekek:
életkor: 38 év
gyerekek:
- Fiú
- Utolsó belépés:
2009. 02. 02. 19:38:32 - Gyerekek:
- Kristóf, 2001. 11. 14.
159.
B.Gabi, 2006.06.25. 16:13,
előzmény: 156.
Szia Zsuzsa,
véletlenül sem szerettem volna senki megbántani, de én már jópárszor voltam szemtanúja, hogy nem a szülőn múlt, hogy nem történt tragédia, nem tudom olvastad-e, hogy én a belvárosról írtam.
Gabi
véletlenül sem szerettem volna senki megbántani, de én már jópárszor voltam szemtanúja, hogy nem a szülőn múlt, hogy nem történt tragédia, nem tudom olvastad-e, hogy én a belvárosról írtam.
Gabi
krikri78
2Privát üzenet
regisztrálva: 2005.02.11.
gyerekek:
gyerekek:
- Fiú
- Lakhely:
4033 Debrecen - Utolsó belépés:
2012. 01. 21. 14:54:49 - Gyerekek:
- Ernő Benedek, 2004. 12. 06.
158.
krikri78, 2006.06.25. 15:52,
előzmény: 157.
EndyVia!
Szerintem itt a többség nem a történethez ragaszkodik foggal- körömmel, hanem annak tanulságára. Ami szerintem nem ízléstelen.
Előfordulhat, hogy a történet kitaláció, de miért fáj az - akár Neked, akár másnak - hogy ez még nagyobb óvatosságra int néhány szülőt?
Ettől még nem hiszem, hogy a gyermekem, vagy a másoké, képtelen lenne megállni majd az életben a saját lábán.
Ha Te nem hiszed el a sztorit, a Te dolgod. Ha más elhiszi, az meg az övé. Nem hiszem, hogy emiatt be kellett regisztrálnod ide, és néhol mások érzéseibe taposva, néhol meg okoskodva kiosztanod a hozzászólókat. Abban biztos vagyok, hogy azok, és azoknak a gyermekei, akik megütköznek egy-egy ilyen történeten (ha igaz, ha nem!), nem fognak közömbösen elhaladni vki mellett, aki segítségre szorul. A Te esetedben már nem lennék biztos benne...
Kriszti
Szerintem itt a többség nem a történethez ragaszkodik foggal- körömmel, hanem annak tanulságára. Ami szerintem nem ízléstelen.
Előfordulhat, hogy a történet kitaláció, de miért fáj az - akár Neked, akár másnak - hogy ez még nagyobb óvatosságra int néhány szülőt?
Ettől még nem hiszem, hogy a gyermekem, vagy a másoké, képtelen lenne megállni majd az életben a saját lábán.
Ha Te nem hiszed el a sztorit, a Te dolgod. Ha más elhiszi, az meg az övé. Nem hiszem, hogy emiatt be kellett regisztrálnod ide, és néhol mások érzéseibe taposva, néhol meg okoskodva kiosztanod a hozzászólókat. Abban biztos vagyok, hogy azok, és azoknak a gyermekei, akik megütköznek egy-egy ilyen történeten (ha igaz, ha nem!), nem fognak közömbösen elhaladni vki mellett, aki segítségre szorul. A Te esetedben már nem lennék biztos benne...
Kriszti
Óvatosan vásárolj!
Vannak csalók, sok a naiv áldozat. Te ne légy az: sose utalj előre pénzt!
Ha becsaptak, feltétlenül tegyél rendőrségi feljelentést! A tetteseket könnyű azonosítani, és biztosan kézre kerülnek, bár esetenként csak évek múlva.
Javasoljuk, hogy a Nick értékelés című témában tájékozódj eladódról a vásárlás előtt!
A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2012 Sanoma Media Budapest Zrt. - Minden jog fenntartva
h i r d e t é s