Gyerek

Anyukája nevében fújta le a másnapi tanítást egy 7 éves a szülői chaten

Hiába vannak már a célegyenesben a gyerekek a nyári szünet előtt, akadt, aki egy nappal sem akarta tovább koptatni az iskolapadot.
2023. Június 16.
Az anyukája telefonját nézi a kisfiú

A 7 éves spanyol kisfiú ezért alig várta, hogy megkaparintsa az anyukája telefonját, majd mikor megszerezte, bombaként dobta be a szülői chatbe, hogy „A 2. B-nek holnap nem lesz tanítás azt remélve, hogy ezzel megspórol magának és az osztálytársainak egy napot.

Az üzenet (teljesen érthetően) óriási pánikhullámot indított el az anyukák körében, hiszen mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hirtelen jött szünet híre.

Kiborultak az anyukák a hír hallatán

„Mégis, mivel magyarázzák ezt?”, „Miért csak most, és miért itt kell ezt megtudnunk?”, „És mégis hova tegyem holnap a gyereket?” – záporoztak a kisfiú bejelentésére érkező válaszok.

Az indulatok rövid időn belül felkorbácsolódtak és a szülők eljutottak az osztály tanítónőjének hibáztatásáig, amikor a rendkívüli szünetre vágyó kisfiú anyukája újra a kezébe vette a telefonját és szembesült a történtekkel.

Azonnal bocsánatot kért és felfedte az elkövető személyét, majd igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a 2. B-nek igenis lesz másnap iskola. 

A nagy ijedtséget kiváltó üzenet nem sokkal az eset után a világhálóra is felkerült, a kommentelők pedig imádták az agyafúrt kisfiú próbálkozását. Volt, aki egyenesen hősnek titulálta, hozzátéve, hogy az ő idejében maximum hamis bombariadóval lehetett szabadnaphoz jutni. 

Forrás: Via, Nyitókép: Getty Images